Τελευταία ενημέρωση 09:29, 20 Απρ 2024

Μ. Βαρβιτσιώτης:«Δυτικά Δυνατά για την πρωτιά»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με εντυπωσιακές συγκεντρώσεις, αλλεπάλληλες καθημερινές συναντήσεις και επαφές με πολίτες, επισκέψεις σε δήμους, δομές υγείας, σχολεία, χώρους πολιτισμού και λαϊκές αγορές σε όλη τη Δυτική Αθήνα ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και Υποψήφιος Βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο στόχος διπλός: Πρώτος στόχος, η Νέα Δημοκρατία να έρθει πρώτη δύναμη και η Δυτική Αθήνα το βράδυ της Κυριακής της 21ης Μαΐου να έχει χρώμα «γαλάζιο» στον εκλογικό χάρτη. Ο δεύτερος στόχος, ο ίδιος όπως και το 2019 να έρθει πρώτος σε σταυρούς, προκειμένου να είναι και πάλι η δυνατή φωνή της Δυτικής Αθήνας στη Βουλή. 

Η ανοιχτή μεγάλη συγκέντρωση, τόσο σε όγκο όσο και σε παλμό, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι επιβεβαίωσε ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αέρα νικητή «σαρώνει» τη Δυτική Αθήνα.

Το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Βαρβιτσιώτης

Στο πλευρό του, ήταν ο πατέρας του Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος γνώρισε αποθεωτική υποδοχή. Το παρόν έδωσαν ηχηρά ονόματα, όπως ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Οι επιτυχίες

Στη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μπροστά σε πλήθος κόσμου,  ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου και των στόχων για την επόμενη τετραετία και δήλωσε περήφανος για τη δουλειά που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών, η οποία έκανε την Ελλάδα πρωταγωνιστή των ευρωπαϊκών εξελίξεων, με ισχυρή διεθνή παρουσία.

Αντιμετωπίσαμε «πρωτοφανείς κρίσεις με σταθερότητα, με αποφασιστικότητα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός και αναφέρθηκε ιδίως στις ελληνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού που άνοιξε με ασφάλεια τον τουρισμό και το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος μαζί με τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες φέρνοντας στην Ελλάδα 72 δις ευρώ, τα περισσότερα από κάθε άλλη χώρα. Πολλά από αυτά τα κονδύλια θα βελτιώσουν και τη ζωή των πολιτών της Δυτικής Αθήνας μέσα από σημαντικά έργα υποδομών.  

Στην ομιλία του, ο κ. Βαρβιτσιώτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη «στιβαρή πολιτική» που ακολούθησε η Ελλάδα για τη διαφύλαξη των συνόρων, κόντρα στην εργαλειοποίηση των μεταναστών, στην εμβάθυνση των διεθνών συμμαχιών με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ και στην αμυντική θωράκιση της χώρας. «Αλλάξαμε την εικόνα στην Ευρώπη για τα ελληνοτουρκικά», είπε, σημειώνοντας ότι η κυριαρχία της Ελλάδας δεν αμφισβητείται και επανέλαβε προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν συζητάμε κανένα θέμα εθνικής κυριαρχίας» με την Τουρκία.

                            Το μήνυμα στους νέους και τις γυναίκες

Απευθυνόμενος στους νέους, ο Αναπληρωτής Υπουργός τόνισε ότι «είμαστε μαζί σας, για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας», για να σας δώσουμε τα εφόδια που χρειάζονται «για να κατακτήσετε το μέλλον που σας αξίζει», «σε μια Ελλάδα που μεγαλώνει, που ισχυροποιείται και δεν συμβιβάζεται με τη θέση του ουραγού», σε μια Ελλάδα που πιστεύει στις αξίες της εργατικότητας και του φιλότιμου, όχι της ήσσονος προσπάθειας και του βολέματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη στήριξης των γυναικών, ώστε να μπορούν να κάνουν οικογένεια και να εξελίσσονται επαγγελματικά.

Δήλωσε ακόμη υπερήφανος που εκπροσωπεί τη Δυτική Αθήνα και επανέλαβε τη δέσμευσή του να είναι δίπλα στους πολίτες, να προασπίζεται το κοινό καλό, αυτό που συμφέρει τους πολλούς, όχι τους λίγους.

Στην εκδήλωση ήταν ακόμη παρόντες ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερου Σταύρος Τσίρμπας,  ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, o Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιος Λιάσκος, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Δυτικής Αθήνας της ΝΔ Δημήτρης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχοι από όλους τους δήμους των Δυτικών και πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

                               Συγκέντρωση νίκης στον Άγιο Ιερόθεο

 

Ενδεικτικό της μεγάλης αποδοχής προς το πρόσωπο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ήταν η εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης σε γνωστό μαγαζί στον Άγιο Ιερόθεο, που μετατράπηκε σε μαζική συγκέντρωση, με τον κόσμο να έχει γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ενώ και οι γύρω δρόμοι είχαν πλημμυρίσει από πολίτες που ήθελαν να ακούσουν και να σφίξουν το χέρι του υπουργού. «Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει προηγούμενο!» έγραψε μάλιστα ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook μετά το τέλος της εκδήλωσης. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, όπως και σε κάθε ευκαιρία που έχει, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Δυτικής Αθήνας που στέκονται στο πλευρό του, τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια που πολιτεύεται.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μάιος 2023 21:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Έφυγε» ο Δημήτρης Καμουλάκος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας