Τελευταία ενημέρωση 22:28, 19 Απρ 2024

«Η μεγαλύτερη νίκη μας, ότι γεμίζουμε το γήπεδο»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του τέταρτου ημιτελικού των playoffs της Basket League, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, στους συνεργάτες μου, στη διοίκηση και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο. Πραγματικά, ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας πέρα από το ότι καταφέραμε να πάμε σε πέμπτο ματς εναντίον μιας μεγάλης ομάδας που παίζει στην Ευρωλίγκα και δεν έχουμε τις ίδιες εικόνες με αυτούς».

Και συνέχισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από την ομάδα, να μην τους αναφέρω ονομαστικά. Θα νομίζετε ότι τελειώνει η χρονιά αλλά δεν είναι έτσι. Κάποια στιγμή πρέπει να απονέμουμε τα εύσημα σε όλους. Το να αντιδράς με τον Παναθηναϊκό δυο φορές όντας πίσω στο σκορ και να ισοφαρίζεις τη σειρά με έναν τρόπο πολύ πειστικό είναι πολύ σημαντικό. Στο ΟΑΚΑ δεν ήμασταν τόσο καλοί για 1,5 ημίχρονο στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο του τρίτου αγώνα, αλλά μέσα στο Περιστέρι είμαστε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που παλεύει, δίνει και την ψυχή της».

Και ο Βασίλης Σπανούλης, κατέληξε: «Το αναγνωρίζει αυτό ο κόσμος και πραγματικά η μεγαλύτερη νίκη μας είναι ότι αρχίζουμε και γεμίζουμε το γήπεδο! Κάτι που ήταν ο πρώτος μου στόχος όταν ήρθα στην ομάδα. Είπα ότι θέλω να γεμίζουμε το γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Μας μένει ένα παιχνίδι, εμείς δεν έχουμε κανένα άγχος, καμία πίεση, είμαστε το αουτσάιντερ, έχουμε τρυπίσει πολλές φορές το ταβάνι μας και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μας δείξει αυτή η ομάδα, τι άλλο θα μας δείξουν αυτά τα παιδιά. Τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι οι πρωταγωνιστές σ’ αυτό το τόσο όμορφο σπορ είναι οι παίκτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Καμία πίκρα, μόνο χαρά για όλη τη διαδρομή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας