Τελευταία ενημέρωση 18:49, 18 Απρ 2024

Καλαντζής:«Αποστάσεις από τις προκλητικές συμπεριφορές»

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρηγόρης Καλαντζής που θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 12ης Ιουνίου προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα με την παρούσα δήλωση να ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ από του γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, από τους Προπονητές μας, από τους Συνεργάτες μας, από τα γειτονικά Σωματεία και κυρίως από τα ΠΑΙΔΙΑ μας (της δικής μας ομάδας αλλά και των γειτονικών σωματείων ).

Το τελευταίο διάστημα όλοι ( ή οι περισσότεροι από τους ανωτέρω ) έχουν γίνει αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες τραγικών - τραγελαφικών - γελοίων - απαράδεκτων καταστάσεων από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος λειτουργεί σαν προβοκάτορας και "μπαχαλάκιας" προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προκαλέσει την διάλυση της ομάδας και την ανάληψη της Διοίκησης από άτομα της αρεσκείας του.

Θα ήθελα το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές όλοι οι εμπλεκόμενοι να φροντίσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε να διατηρήσουμε την πολιτισμένη και ειρηνική συμπεριφορά μας.

Να καταδικάσουμε κακές και προκλητικές συμπεριφορές επίσημα και να πάρουμε τις αποστάσεις μας. Είναι πραγματικά κολακευτικό να διεκδικούν τον Προεδρικό θώκο και τις Διοικητικές θέσεις της ομάδας μας άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικές πλευρές. Όλοι γνωρίζουν ότι θα μπορούσα στις 13/6 να είμαι πάλι Πρόεδρος αλλά επέλεξα για το καλό του Ηρακλή να προχωρήσω σε ΑΝΟΙΓΜΑ της ομάδας , σε εγγραφή μελών με πλήρη δικαιώματα ώστε το σωματείο μας να μεγαλώσει και πραγματικά να αποδειχθεί εν τέλει τι ομάδα θέλουμε και πως την θέλουμε. Έχω πει ότι η ομάδα προοδεύει και επιθυμώ να συνεχίσω το έργο που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια αλλά επιθυμώ να είμαι πρόεδρος σε μια ομάδα που θα με θέλει και αυτή.

Θα χαρώ πολύ να έχουμε δίπλα μας και στη συνέλευση ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους (παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, παλαιούς παράγοντες, γονείς, φίλους ). ΟΧΙ για να πληρώσουν και να με ψηφίσουν αλλά να ενημερωθούν από κοντά και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Τέλος να πω μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το τραγικό συμβάν και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσφέρει στην γραμματέα μας την Κα Κατερίνα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μάιος 2023 19:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Κούρσα για δύο» στην προεδρία του Ηρακλή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας