Με εκτός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στη Λαμία ολοκλήρωσε χθες τα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν ο Ατρόμητος
Σε μια αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Λαμίας και αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της νέας Stoiximan Super League. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Αγκιμπού που στο πρώτο τεστ μετά την επιστροφή του στον Ατρόμητο δεν κοβόταν ούτε με λάσο.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε από το 10ο κιόλας λεπτό, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 20', με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους, με τους Γιουμπιτάνα και Αντζιέλσκι να είναι οι σκόρερς.
Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 10', όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Αγκιμπού, ο Γιουμπιτάνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 20' οι Περιστεριώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ του Νάγκι και γκολ του Αντζιέλσκι.
Λαμία (Βόκολος): Νάγκι, Νούνιεζ , Κορνέζος, Μαρτίνεζ, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Καρλίτος, Σιμόν, Σλίβκα, Λονγκό, Ακούνια
Έπαιξαν και Μούλα, Τσούκαλος, Πάβλοβετς, Μάλτσι, Στάνκο και Τσιλούλης.
Ατρόμητος (Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Αντζιέλσκι, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από την αντίπαλό τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με τους νικητές να έχουν για πρωταγωνιστή τους τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ξεχώρισε και από τα πόδια του ξεκίνησαν και τα δύο γκολ!