Τελευταία ενημέρωση 07:59, 16 Μαϊ 2025
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μια επιβλητική εμφάνιση που δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια για αμφισβήτηση, ο Ατρόμητος επικράτησε την Πέμπτη 3-0 της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Γιουμπιτάνα στο 8’ έπειτα από ασίστ του Νίκου Αθανασίου, που άρχισε από ωραίο τακουνάκι του Κάρολ Αντζιέλσκι.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 56’, όταν η ομάδα κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Βαλένσια πολύ έξυπνα το εκτέλεσε γρήγορα για τον Γιουμπιτάνα, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ για τον Αντρέας Κούεν και ο Αυστριακός ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Νίκος Βέργος έπειτα από ασίστ του Πιέρ Κούντε, με τον Σάσα Ίλιτς να παραμένει αήττητος στη θητεία του στον Ατρόμητο.

Η σύνθεση : Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Έντερ (76’ Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (67’ Κούντε), Κούεν, Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλένσια (76’ Τζοβάρας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιστροφή Ντε Μποκ, εκτός ο Ρομπάιγ »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας