Τελευταία ενημέρωση 06:44, 20 Απρ 2024

Tα δεδομένα για την υπόθεση του Αετού!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» λέει η παροιμία και πράγματι τα σενάρια που κυοφορούν τις τελευταίες μέρες για να πάρει ο ΓΣΠ τη θέση του Αετού Αγίου Παντελεήμονα στην Α2 Κατηγορία υφίστανται ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί προδεδικασμένο.

 

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για το κατά πόσο είναι εφικτή αυτή η συνεργασία. Τον ΓΣΠ τον ενδιαφέρει η ωφελιμότητα μιας τέτοιας κίνησης και το κατά πόσο θα κάνει πιο εύκολο το δρόμο της επιστροφής της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου είναι η φυσική θέση της. Προέχει ωστόσο η πλήρης απεικόνιση των οικονομικών στοιχείων του Αετού, το αν έχει χρέη πίσω του και αν τα χρέη αυτά είναι βιώσιμα.

Αν γίνει κάποια σύγκριση μπορούμε να πούμε ότι ο Αετός είναι μια αντίστοιχη περίπτωση με εκείνη της Χαλκηδόνας που πριν από δέκα χρόνια συγχωνεύτηκε με τον Ατρόμητο. Μια ομάδα δηλαδή χωρίς φιλάθλους, χωρίς έδρα και χωρίς δυναμική.

Οι συνθήκες ευνοούν μια τέτοια συνεργασία αρκεί να είναι λοιπόν επωφελής για τον δημοφιλή σύλλογο της πόλης μας. Σε κάθε περίπτωση όμως οι εξελίξεις αναμένονται μετά τις εκλογές της 21ης Ιουνίου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αύριο η γιορτή των Ακαδημιών στου «Μπόθου» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας