Τελευταία ενημέρωση 08:49, 19 Μαϊ 2024

Ο Αντιπεριφερειάρχης Β.Λώλος στο 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος Λώλος επισκέφθηκε το 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου για την υποδοχή  των παιδιών  των Ειδικού Σχολείου της  Νταμπρόοβα Γκόρνιτσα από την Πολωνία στο πλαίσιο του προγράμματος «Erasmus».

Στο καλωσόρισμα του ο κ. Βασίλειος Λώλος απευθυνόμενος σε μαθητές, γονείς και δασκάλους είπε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι μπροστά σε αφοσιωμένους εκπαιδευτικούς που έχουν ταυτίσει  τη ζωή τους με την ανάπτυξη και την ευημερία των παιδιών μας. Θέλω να εκφράσω την απόλυτη υποστήριξη μου για το έργο που επιτελείτε. Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε στα παιδιά την αγάπη, την υποστήριξη και τα εργαλεία που χρειάζονται για να αναπτύξουν την δυναμική τους  και να ενσωματωθούν αρμονικά στο κοινωνικό σύνολο.

 

Εμείς στην Περιφέρεια Αττικής επιχορηγούμε 292 δομές ανοικτής και κλειστής φροντίδας και συμβάλουμε έμπρακτα στο κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας όπως για παράδειγμα δομές Παιδικής Προστασίας, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για άτομα με Ειδικές Ανάγκες, Κέντρα Αποθεραπείας κ.α.

Είμαι βέβαιος ότι με συνεργασία και αφοσίωση μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει την δημιουργικότητα του κάθε μαθητή.

Σας καλώ  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εργαστούμε από κοινού για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και της σχολικής κοινότητας που εκπροσωπείτε. Ας συνεχίσουμε να προσπαθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε κάθε μέρα ένα βήμα μπροστά. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά».

 

Στην υποδοχή των παιδιών από την Πολωνία  που έγινε υπό τους ήχους νησιώτικης μουσικής και ήταν άρτια επιμελημένη  από την Διευθύντρια του 1ου Ειδικού Σχολείου Περιστερίου Δώρα Βόλτση, παρέστησε η εκπαιδευτικός, Δημοτική Σύμβουλος & Πρόεδρος του «Οδοιπορικού» Κατερίνα Τσερούλα.  Παραβρέθηκαν από τα γειτονικά σχολεία οι Διευθυντές του 26ου Δημοτικού Περιστερίου Αλέξανδρος Πάτσης και του 35ου Δημοτικού Περιστερίου Μαρία Ευαγγέλου. 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μάρτιος 2024 13:23
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Η αγωνία συνεχίζεται

Η αγωνία συνεχίζεται

18 Μαϊ 2024 Ηρακλής

Λύση συνεργασίας με Σάσσαλο!

Λύση συνεργασίας με Σάσσαλο!

16 Μαϊ 2024 ΑΟ Περιστερίου

«Παίξαμε με τρομερή διάθεση»

«Παίξαμε με τρομερή διάθεση»

16 Μαϊ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Στο...άνετο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά!
Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα!

Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα!

14 Μαϊ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας