Τελευταία ενημέρωση 15:51, 20 Μαϊ 2025

Εγκαίνια νέας πεζογέφυρας στη Λεωφόρο Αθηνών

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα  εγκαίνια της πεζογέφυρας Λεωφόρου Αθηνών στο Χαϊδάρι  πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλειου Λώλου και του Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα.

Μια νέα πεζογέφυρα σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Είναι η δεύτερη που κατασκευάζεται στο Χαϊδάρι το τελευταίο χρονικό διάστημα και την 5η πεζογέφυρα σε ισάριθμα σημεία υψηλής επικινδυνότητας του οδικού δικτύου της Αττικής.

Πρόκειται για  έργο, συνολικού προϋπολογισμού 13 εκατ €, που χρηματοδοτήθηκε συνολικά από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Σε δήλωση του ο κ. Βασίλειος Λώλος τόνισε τα εξής: «Δέσμευση του Περιφερειάρχη μας Νίκου Χαρδαλιά και για όλους εμάς στην Περιφέρεια Αττικής είναι ότι η οδική ασφάλεια, αποτελεί ζήτημα ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και κάθε διαθέσιμο πόρο, μέχρι το τελευταίο ευρώ. Με σύγχρονα έργα και στοχευμένες παρεμβάσεις αλλάζουμε την Αττική».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 10:43

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας