Τελευταία ενημέρωση 21:07, 20 Μαρ 2025

Εξαιρετική κίνηση fair play από παίκτρια του Ατρόμητου!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εξαιρετική κίνηση fair play από την γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου στον αγώνα πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με αντίπαλο τον Πήγασο Θριασίου.
Σε μια φάση του αγώνα ο διαιτητής καταλόγησε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου και η παίκτρια Βίκυ Κατσανού με εντολή του πάγκου εκτέλεσε την έσχατη των ποινών ως όφειλε πετώντας όμως την μπάλα αρκετά άουτ. Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την ανακοίνωση του Πήγασου που αναφέρει ότι: «Δίνουμε συγχαρητήρια γιαυτην την κίνηση στην αθλήτρια,Καθώς και στην ομάδα του Ατρομήτου για το καθαρό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες μέσα σε εντελώς φιλικό κλίμα μεταξύ των παιδιών όπως άλλωστε διεξήχθη το συγκεκριμένο ματς.
Μια ομάδα που πέραν της καλής αγωνιστικής παρουσίας προάγει υγιές αθλητικό πνεύμα». Για την ιστορία ο Ατρόμητος νίκησε με σκορ 6-0.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απρίλιος 2024 11:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Final-4 του Futsal γυναικών ο Ατρόμητος »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας