Τελευταία ενημέρωση 02:09, 20 Ιουν 2024
Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Χρυσούπολη εξέδωσε ανακοίνωση για την άνοδο της Κηπούπολης στην Α' Αθηνών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Χρυσούπολη 1982 συγχαίρει θερμά τον A.O. ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ για την άνοδό του στην 'Α Κατηγορία.
Πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία της ομάδας σας η οποία προκάλεσε την ικανοποίηση όλων μας στις συνοικίες και τον Δήμο μας.
Οι επιτυχίες της Κηπούπολης τα τελευταία χρόνια καταδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η σωστή οργάνωση, η επιμονή, το πάθος και η ομαδική δουλειά αποτελούν τα βασικά συστατικά για την επίτευξη ενός στόχου.
Ευχόμαστε η Κηπούπολη να συνεχίσει την ανοδική πορεία, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία. Η επιτυχημένη πορεία σας επιβεβαιώνει την σοβαρότητα της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα σας από τον Πρόεδρο, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές.
Σας προτρέπουμε λοιπόν να συνεχίσετε την προσπάθεια σας με την ίδια εργατικότητα και αφοσίωση και ακόμα μεγαλύτερο πάθος και ενθουσιασμό στην από δω και πέρα πορεία σας.
Εμείς ως Α.Ο. Χρυσούπολης θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα προσπαθούμε από κοινού (μαζί σας) να δώσουμε το καλύτερο στις γειτονιές και τα παιδιά που φιλοξενούμε στο γήπεδό μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Γκούμας νέος προπονητής! »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τέλος ο Λάππας

Τέλος ο Λάππας

19 Ιουν 2024 Χρυσούπολη

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

19 Ιουν 2024 Άγιος Ιερόθεος

Σταθερά στο Basketball Champions League

Σταθερά στο Basketball Champions Le…

19 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας