Τελευταία ενημέρωση 01:36, 20 Ιουν 2024

Διασχολικό Πρωτάθλημα ο Σ.Ο.Π.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διασχολικό πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου.

Το δελτίο τύπου

«Με μία επιτυχημένη διοργάνωση έκλεισε η σκακιστική σεζόν για σύλλογο μας, καθώς την Κυριακή 2 Ιουνίου διεξήχθη στο εντευκτήριο του συλλόγου μας  και με τη συνεργασία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων το Διασχολικό  πρωτάθλημα σκάκι των σχολείων του Δήμου  Περιστερίου.
 Συγκεντρώθηκαν συνολικά 44  μαθήτριες και μαθητές από την 1η έως και την 6η Δημοτικού οι οποίοι αγωνιστήκαν σε ενιαίο όμιλο με σύστημα  Rapid 6 γύρων.

Την 3 η θέση της γενικής κατάταξης κατέκτησε ο Μιχέλης Νίκος από το 41 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με  5 βαθμούς, την δεύτερη θέση ο Σκρέκας Φανούριος από το 45 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου ενώ την πρώτη θέση κατέκτησε ο αήττητος στο τουρνουά Μάντζος  Δημήτρης από το 11 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με           6 βαθμούς σε 6 γύρους!

Στην κατηγορία των κοριτσιών την 3 η θέση κατέκτησε η Τσίλικρα Σπυριδούλα από το 45 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 3 βαθμούς, την 2 η θέση η Καλλέγια Άρτεμις από το 22 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 3,5 βαθμούς, και η 1 η θέση κατακτήθηκε από την Παναγοπούλου Έλενα από το 45 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 5 βαθμούς. Παράλληλα με την πρώτη θέση στην κατηγορία των κοριτσιών η Παναγοπούλου Έλενα κατέκτησε και την 4 η θέση στη γενική κατάταξη κατόπιν άρσης των κριτηρίων, ισοβαθμώντας με τον    3 ο της γενικής κατάταξης Μιχέλη Νικόλαο.

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες ανά τάξη, 1ος στην Α’ δημοτικού ήρθε ο Φώτος Αλέξανδρος από το12ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 3 βαθμούς, 1ος στην Β’ δημοτικού ο Τσώνης Χρήστος από το 39 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 4 βαθμούς και 1 ος στην Γ’ δημοτικού ήρθε ο Τσουκάλας Ευθύμιος από το 19 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 5 βαθμούς.

Για τις μεγαλύτερες τάξεις, 1 ος στην Δ’ δημοτικού ήρθε ο Μουχτούρης Νικόλαος από το 45 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 4,5 βαθμούς, 1 ος στην Ε’ δημοτικού ήρθε ο Μπισδέκης Χρήστος από το 20 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 4 βαθμούς και πρώτος στην ΣΤ’ Δημοτικού ήρθε ο Ζάννες Αντώνιος από το 9 ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου με 4 βαθμούς.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί πολύ όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στην διοργάνωση καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες που παραβρέθηκαν και υποστήριξαν την προσπάθειά μας αυτή,να φέρουμε σε επαφή       τα παιδιά με ένα  πνευματικό παιδαγωγικό εργαλείο, που μπορεί να κάνει κάθε παιδί εξυπνότερο αλλά και κοινωνικότερο, το Σκάκι! .

 Ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη, με περισσότερες διοργανώσεις και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους».

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τέλος ο Λάππας

Τέλος ο Λάππας

19 Ιουν 2024 Χρυσούπολη

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

Παρελθόν ο Πετρόπουλος

19 Ιουν 2024 Άγιος Ιερόθεος

Σταθερά στο Basketball Champions League

Σταθερά στο Basketball Champions Le…

19 Ιουν 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας