Τελευταία ενημέρωση 12:01, 22 Ιουλ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λύθηκε η συνεργασία της Κηπούπολης με τον προπονητή Χρήστο Παλλίδη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί πλέον ο προπονητής Χρήστος Παλλίδης αφού με ένα πολυ ωραίο κείμενο έδωσε γραπτώς την παραίτηση του σήμερα το βράδυ.

Χρήστο σε ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτούς τους 18 μήνες μάθαμε παρα πολλά από σένα και κυρίως σε ευχαριστούμε πολύ που επέστρεψε η ομάδα μας στην Α'κατηγορία με εσένα στο τιμόνι . Καλή συνέχεια στην προπονητική σου καριέρα όποιος κι αν είναι ο επόμενος σου σταθμός.
Τα λόγια του Χρήστου Παλλίδη:
"Τα χέρια των ανθρώπων που αγαπούν την Κηπούπολη βρίσκεται σήμερα μια μεγάλη επιτυχία, που προσθέτει στον σύλλογο κύρος και φήμη. Το γεγονός αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως θρυαλλίδα θετικών εξελίξεων.
Την τρέχουσα περίοδο ο σύλλογος βρίσκεται σε μια εποικοδομητική ανασυγκρότηση, και σε μια διοικητική ζύμωση η οποία είναι απαραίτητη. Ο χρόνος αποτελεί σημαντική παράμετρος στην ωρίμανση αυτών των αλλαγών. Ταυτόχρονα θα πρέπει να γίνουν πολλές ενέργειες γρήγορα, διότι η καθημερινότητα είναι σκληρή και τρέχει μπροστά αφήνοντας πίσω όσους προχωρούν ασθμαίνοντας.
Η συνεργασία μου με τον Παύλο Μακρή και τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια ήταν αμφίδρομα ανιδιοτελής. Από την πλευρά μου, κρατάω όλες τις καλές στιγμές, και τις δυνατές συγκινήσεις.
Είμαι στην ομάδα 18 μήνες και γνώρισα πολλούς νέους ανθρώπους και έκανα νέους φίλους. Μέσα από αυτές τις δύσκολες διαδικασίες ανακάλυψα νέου δρόμους, νέες λύσεις και μια νέα προοπτική, την προοπτική της Κηπούπολης.
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι καμία διαδρομή που οδηγεί μπροστά δεν είναι εύκολη. Η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να χαθεί. Ειλικρινά προτρέπω, η ομάδα της Κηπούπολης με την τεράστια δυναμική, να πάψει να κείτεται ως κοιμισμένος δράκος και να αφυπνιστεί.
Για να γίνει αυτό απαιτείται συστράτευση όλων ανά πόστο, και η εν γένει συσπείρωση όλου του ανθρώπινου κεφαλαίου της.
Ευχαριστώ για το σήμερα, αποχωρώ γεμάτος ως άνθρωπος και εύχομαι καλή δύναμη για την συνέχεια».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Βγάζει» διοίκηση η Κηπούπολη! »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας