Τελευταία ενημέρωση 15:08, 25 Ιουλ 2024

Στην 3η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Cheerleading η «Μυρτάλη»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Περιστερίου «Μυρτάλη» πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, που διεξήχθη στη Νορβηγία από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Οι αθλήτριες του Περιστερίου κατέδειξαν την απόλυτη δέσμευσή τους στον αγώνα, κερδίζοντας την αναγνώριση ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Οι προπονήτριες της ομάδας δήλωσαν: “Η επιτυχία αυτή αποτελεί την ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά και τις θυσίες των αθλητριών μας. Είμαστε περήφανες για την αφοσίωση που επέδειξαν κατά τη διάρκεια κάθε βήματος της προετοιμασίας.”

Η αρχηγός προπονήτρια της Εθνικής Ομάδας του ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Μπέττυ Σακελλάρη, πρόσθεσε: “Η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς όλους. Αντικατοπτρίζει τις θυσίες αθλητριών, προπονητριών και γονιών, καθώς και την υποστήριξη από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και, κυρίως, από τον Δήμο Περιστερίου. Ελπίζουμε ότι η επιτυχία μας θα ενθαρρύνει περισσότερες νεαρές αθλήτριες να αφοσιωθούν στο cheerleading.

Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας