Τελευταία ενημέρωση 00:13, 24 Απρ 2024
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Άμιλλα Περιστερίου έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στο 1ο Καλοκαιρινό Basketball Camp Βασικής Τεχνικής – ΑΜΙΛΛΑ Skills &Drills2015, που θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι από 16/6 μέχρι 26/6.

Οι προπονήσεις θα είναι πρωινές, 2ωρης ή 3ωρης διάρκειας (καθημερινά, εκτός Κυριακής), ανάλογα με το επίπεδο των αθλητών.
Τα παιδιά σας, θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν πάνω σε όλο το φάσμα της βασικής τεχνικής του Basketball, να θυμηθούν όλα όσα έχουν διδαχθεί από τους προπονητές τους, να μάθουν νέα στοιχεία και τεχνικές, να εξελίξουν το ταλέντο τους, να παίξουν και να διαγωνισθούν!!
ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΛΗΣ (ΣΟΥΤ), ΕΛΙΓΜΟΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑ (DRIBBLE)..., ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ… είναι μερικά από τα αντικείμενα τα οποία θα μπορέσουν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες να διδαχθούν, να αφομοιώσουν και να δουλέψουν ανάλογα με την ηλικία τους, με σκοπό την νέα σεζόν να παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμοι για τις νέα προκλήσεις!!
Θα υπάρξουν περιορισμένες θέσεις σε κάθε ηλικιακό γκρουπ με σκοπό το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τους αθλητές. Το κόστος συμμετοχής στο 1ο Καλοκαιρινό Basketball Camp Βασικής Τεχνικής – ΑΜΙΛΛΑ Skills &Drills2015, ανέρχεται στα 50€, ενώ όλοι οι αθλητές θα πάρουν ως δώρο την μπλούζα του Camp!!!
Σας περιμένουμε!!!
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6948821224 Ασημακόπουλος Δημήτρης - Υπεύθυνος Ακαδημιών Basketball

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το camp της Άμιλλας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας