Τελευταία ενημέρωση 08:08, 19 Απρ 2024

Υπέγραψε ο Αργεντίνος Φερνάντο Γοδόι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τα επόμενα 2 χρόνια ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος!

Ο λόγος για τον 25χρονο Φερνάντο Γοδόι,γνώριμο μας απο την θητεία του στον Παναιτωλικό!Μία ακόμη ποιοτική μεταγραφή για την ομάδα του Περιστερίου που αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην μεσαία γραμμή.Αυτή είναι και η τρίτη μεταγραφή του Ατρόμητου μετά των Εμπόου και Ουσέρο που θα είναι πλέον κάτοικοι Περιστερίου!

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Φερνάντο Γοδόι δήλωσε τα εξής:«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιοημένος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας και να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου με τη φανέλα του Ατρόμητου και να δικαιώσω τους ανθρώπους του γιατί βοηθώντας την ομάδα θα βοηθηθώ κι εγώ.

Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο Ατρόμητος μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο εκπληρώνοντας και τους προσωπικούς μου στόχους. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα ομάδα μου, την είχα αντίπαλο δύο χρόνια, ξέρω τη δυναμική της και χαίρομαι που γίνομαι κι εγώ μέλος της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανανέωσε με Θεολόγου για δύο χρόνια »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας