Τελευταία ενημέρωση 15:48, 24 Απρ 2024

Ψεύτης και με τη βούλα ο Φύσσας

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τώρα πια Τάκη Φύσσα πρέπει να ντρέπεσαι!. Λέρωσες το καλό όνομα που είχες δημιουργήσει από τη χρυσή εποχή της Πορτογαλίας το 2004 με μια ψευδή ένορκη κατάθεση στέλνοντας κατηγορούμενους στον Ανακριτή τους Σπανό, Αγγελόπουλο, Πίντο καθώς είχε υποστηρίξει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δεχθεί παρεμβάσεις και άφησε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές

Ο Σα Πίντο με δική του απόφαση ζήτησε και ήρθε χθες στην Αθήνα σε ταξίδι αστραπή για να απολογηθεί στον ειδικό Ανακριτή Γιώργο Ανδρέαδη ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα δεν επέβαλε κανένα περιοριστικό όρο όπως είχε κάνει και με τους Σπανό, Αγγελόπουλο.

Η υπόθεση έκλεισε λοιπόν οριστικά και εκείνο που μένει είναι η λάσπη και η συκοφαντίες του Τάκη Φύσσα εναντίον του Ατρόμητου. Η υπόθεση βέβαια θα έχει και συνέχεια αυτή τη φορά με κατηγορούμενο τον Φύσσα για συκοφαντική δυσφήμιση από την στιγμή που αποδείχθηκε και με τη βούλα ότι ο πρώην διεθνής που εργάζεται στον Παναθηναϊκό κατέθεσε ψέματα και είπε ….κατινιές που δεν λένε  τα μικρά παιδάκια.

Όπως και να έχει ο Τάκης Φύσσας πρέπει να ντρέπεται. Λέρωσε το όνομα του, δεν δίστασε να θίξει υπολήψεις μόνο και μόνο γα να διατηρήσει τη θέση του. Κρίμα Τάκη Φύσσα, σε είχαμε ψηλά αλλά έπεσες πολύ χαμηλά και όλη η Ελλάδα έμαθε πλέον ποιος είσαι.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2015 14:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Wardogs χτυπούν τελικό αύριο στου Μπόθου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας