Τελευταία ενημέρωση 23:24, 19 Απρ 2024

Οι Wardogs χτυπούν τελικό αύριο στου Μπόθου

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Α2 κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Basketaki είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος των Wardogs της περιστεριώτικης ατσάλινης ομάδας που κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

 

Οι Wardogs ρίχνονται από αύριο στο φάιναλ φορ της Α2 στο οποίο μετέχουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. Τα «σκυλιά του πολέμου» θα αντιμετωπίσουν αύριο στα 10 το βράδυ τους Gerakas Hawks σε παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Μπόθου στο Περιστέρι.

Με προπονητή τον πολυνίκη Χάρη Γουμενίδη, οι Wardogs είναι έτοιμοι για να πάρουν τη νίκη και να περάσουν στον τελικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ενδέχεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να κατέβει για να αγωνιστεί ο Κυριάκος Μαρφαντάς ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τους τρεις τελευταίους μήνες από ένα τραυματισμό, σπάζοντας δάκτυλο του χεριού του. Ο Μαρφαντάς έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την αποθεραπεία του και είναι πολύ πιθανόν να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και με την συμπαράσταση των φίλων τους που θα δώσουν βροντερό παρών δεν θα αφήσουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2015 14:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τσαγκιώτης:«Πρωταγωνιστές σε όλα τα τμήματα» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας