Τελευταία ενημέρωση 12:50, 16 Σεπ 2026
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Περιστέρι Domino’s αντιμετώπισε σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2) το Λαύριο στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», χωρίς να κρατηθεί σκορ.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είχε στη διάθεση του για το δυνατό τεστ με την ομάδα της Λαυρεωτικής τους Στέλιο Πουλιανίτη, Τόμπιν Κάρμπερι, Άχμεντ Χιλ, Τζορτζ Πάπας, Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, Δημήτρη Τσουργιάννη, Σωτήρη Σταυρακόπουλο και τους έφηβους Ηλία Χαϊδεμένο και Αλέξανδρο Θωμάκο.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» τους χρησιμοποίησε όλους, καθώς θέλει να τους βάλει προοδευτικά ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μετά το διάστημα της διακοπής και εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Δεν αγωνίστηκαν ο Βασίλης Ξανθόπουλος που ακολουθεί ακόμη ατομικό πρόγραμμα και οι Σι Τζέι Χάρις, Τζάρελ Έντι, Κρις Κόφι και Τζέιλεν Ράιλι, που αναμένονται την Κυριακή (23/2) στην Αθήνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε από την Δευτέρα (24/2) να τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη για τον αγώνα της επανέναρξης του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (2/3, 17:15) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Nα δώσει τη μάχη του αύριο με Ολυμπιακό! »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Με ΠΑΟΚ σήμερα για τη νίκη!

Με ΠΑΟΚ σήμερα για τη νίκη!

16 Σεπ 2026 ΠΑΕ Ατρόμητος

Περίπατο 7-0 τον Άγιο Θωμά!

Περίπατο 7-0 τον Άγιο Θωμά!

15 Σεπ 2026 Χρυσούπολη

Πρόκριση  στην Ηλιούπολη

Πρόκριση στην Ηλιούπολη

15 Σεπ 2026 ΑΟ Περιστερίου

Πήρε Κολιτσόπουλο!

Πήρε Κολιτσόπουλο!

15 Σεπ 2026 Ηρακλής

Πρόκριση στην επόμενη φάση!

Πρόκριση στην επόμενη φάση!

15 Σεπ 2026 Άγιος Ιερόθεος

Ήττα οι γυναίκες στο Κύπελλο ΕΣΚΑ

Ήττα οι γυναίκες στο Κύπελλο ΕΣΚΑ

15 Σεπ 2026 ΓΣ Περιστερίου

Φιλική νίκη επί της Ylli από το Κόσοβο

Φιλική νίκη επί της Ylli από το Κόσ…

15 Σεπ 2026 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας