Τελευταία ενημέρωση 03:58, 25 Ιουν 2025

Σπανός: «Είμαι σε επαφή με δύο επιχειρηματίες για την πώληση του Ατρόμητου»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην αποκάλυψη πως μιλάει με δύο επιχειρηματίες ώστε να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Ατρόμητου προχώρησε ο Γιώργος Σπανός, μέσω των όσων είπε στον ΣΠΟΡ FM.

Οπου και μίλησε ακόμη για την πορεία της ομάδας την τρέχουσα σεζόν, αλλά και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-για τη φετινή χρονιά του Ατρόμητου: «Το περασμένο καλοκαίρι κάναμε πολλές μεταγραφές και διαλέξαμε τον Πάμπλο Γκαρσία για να βρεθούμε στις θέσεις 5 με 8, αλλά και να αναδείξουμε νέους ποδοσφαιριστές. Στο δεύτερο σκέλος τα καταφέραμε, διότι πολλά παιδιά πήραν την ευκαιρία τους. Βαθμολογικά όμως μας αφήνει η χρονιά μία πικρία, καθώς δεν είχαμε μία σταθερή εικόνα, ειδικά η διαφορά ανάμεσα στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν τεράστια. Αν δεν είχαμε τις εκτός έδρας επιτυχίες θα μπαίναμε σε άλλα προβλήματα. Αντιθέτως στο Περιστέρι δεν καταφέραμε να βρούμε την απαραίτητη ισορροπία που χρειαζόταν. Ο Ατρόμητος έχει αποδείξει ότι είναι κατά της τοξικότητας και θέλουμε να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. θεωρώ όμως ότι ο Ατρόμητος δεν πήρε το 50-50 που δικαιούταν από τη διαιτησία. Πετύχαμε ένα πεντακάθαρο γκολ χθες και ακυρώθηκε. Αυτό δεν θα συνέβαινε σε καμία χώρα της Ευρώπης. Χθες στερήθηκε η 6η θέση από τον Ατρόμητο και ο ίδιος ο διαιτητής μου είπε ότι κακώς πήρε την απόφαση του πίσω. Το γκολ αυτό δεν ακυρώνεται, ποτέ».

- για τη διαιτησία στην Ελλάδα: «Από πέρσι έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Καμία από τις σοβαρές θέσεις δεν κρίθηκε λόγω διαιτητικών λαθών, ούτε ο πρωταθλητής, ούτε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ούτε και οι θέσεις του υποβιβασμού. Αυτό έλλειπε κιόλας με την είσοδο του VAR στη ζωή μας και να μην έχουμε πρόοδο. Όταν διαφωνώ με κάποια φάση, θα διαμαρτυρηθώ με έναν κόσμιο τρόπο και μέχρι εκεί».

-για το τι δεν πήγε καλά φέτος: «Εγώ πάντα στους προπονητές μου δίνω την ελευθερία για να κάνουν ότι πιστεύουν αυτοί για να πάει μπροστά η ομάδα. Επιλέγουν παίκτες που οι ίδιοι θέλουν και τους χρησιμοποιούν όπως θεωρούν αυτοί καλύτερα. Σίγουρα για να μην μπορούμε να κερδίσουμε εντός έδρας κάτι δεν πήγαινε καλά. Εγώ θεωρώ ότι στο Περιστέρι θα έπρεπε να παίζουμε με διαφορετικό σχήμα, με διαφορετικού στυλ ποδοσφαιριστές. Αλλά εγώ δεν θα κάνω ποτέ κάποια παρέμβαση σε έναν προπονητή».

- για το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι έχω σκοπό να πουλήσω τις μετοχές της ομάδας και βρίσκομε σε ανοικτή επικοινωνία στο κομμάτι αυτό. Επομένως δεν μπορώ να δεσμεύσω μία νέα διοίκηση με έναν προπονητή που μπορεί να μην θέλει. Είμαι σε επαφή με έναν επιχειρηματία εντός των συνόρων και με έναν εκτός και σύντομα θα πάρω τις αποφάσεις μου».

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Βεργέτη με Ατρόμητο! »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ανανέωσε με Πουλή

Ανανέωσε με Πουλή

24 Ιουν 2025 Ένωση Περιστερίου

Πράσινο φως από την ΕΕΑ!

Πράσινο φως από την ΕΕΑ!

24 Ιουν 2025 ΠΑΕ Ατρόμητος

Καρντένας: «Ιστορική ομάδα, με μπασκετική κουλτούρα»
Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου

Επέστρεψε ο Πατσατζόγλου

24 Ιουν 2025 Ήφαιστος

Συνεχίζει και ο Τουρτούλλι

Συνεχίζει και ο Τουρτούλλι

24 Ιουν 2025 ΑΟ Περιστερίου

Αποχώρηση Κεφαλά

Αποχώρηση Κεφαλά

23 Ιουν 2025 ΑΟ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας