Τελευταία ενημέρωση 00:18, 20 Απρ 2024

Fentagin: Όχι σε κάθε παλιό και νέο μνημόνιο!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το αυριανό δημοψήφισμα «άγγιξε» τους οργανωμένους φιλάθλους του Ατρόμητου, τους Fentagin οι οποίοι με επίσημη ανακοίνωση τους λένε όχι σε κάθε παλιό και νέο μνημόνιο.

 Η ανακοίνωση τους έχει ως εξής:

«Ως οργανωμένοι οπαδοί του Ατρομήτου και του Γ.Σ. Περιστερίου, αλλά και ως ένα ενεργό και δραστήριο κομμάτι της κοινωνίας, νιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε θέση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες είναι φυσικό επακόλουθο των όσων έχουμε ζήσει και έχουν συμβεί τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουμε δει γονείς, συγγενείς, φίλους και τους ίδιους μας τους εαυτούς να μένουμε άνεργοι, να μας κόβονται μισθοί και κοινωνικές παροχές, έχουμε δει δικούς μας ανθρώπους να φεύγουν σε άλλες χώρες για να μπορέσουν να επιβιώσουν, έχουμε δει τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας να μην έχουν τα βασικά για τα φάρμακά τους.

Καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε με ένα ΝΑΙ ή με ένα ΟΧΙ, τον τρόπο με τον οποίο θα μας τελειώσουν. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

Με συνείδηση και συναίσθηση του που ανήκουμε και από που προερχόμαστε, για να διατηρήσουμε την όποια αξιοπρέπεια μας έχει απομείνει».

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Ιούλιος 2015 13:39
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Πιο καλά και οπαδικά γούστα» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας