Επέστρεψε στις νίκες ο Ήφαιστος Περιστερίου επικρατώντας με 2-0 της Αλσούπολης, και έφτασε στους 28 βαθμούς τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου.
Πηγή Soccerlive.gr
Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 5' όταν ο Σ. Κούβδος έκανε το σουτ όμως ο Γκόλφης έδειξε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 16' οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή, όταν ο Τρούση μετά τη μαγική κάθετη πάσα του Κέσκου βρέθηκε απέναντι από τον Νακου, με τον γκολκίπερ των κόκκινων να μπλοκάρει,
Στο 26' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Λαμτσελλάρι κέρδισε πέναλτι από τον Μπάστα. Ο ''παθών'' ανέλαβε την εκτέλεση ανοιγωντας το σκορ.
Στο 39' ο Δημητρακόπουλος βρέθηκε σε καλό σημείο στο δεύτερο δοκάρι όμως η κεφαλιά του μετά από σέντρα κατέληξε στη πλάτη αντίπαλο αμυντικου και έφυγε κόρνερ.
Στο 40 πάλι η Αλσούπολη απείλησε από στατική φάση. Συγκεκριμένα μετά από εκτέλεση κόρνερ, μια ομάδα παικτών βρέθηκε στην μικρή περιοχή, όμως δεν συννενοήθηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Ηφαιστου να μαζέψει τη μπάλα.
Στο β' μερος η είσοδος του Πατσατζόγλου έφερε στον Ήφαιστο περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι του, με τους γηπεδούχους να έχουν τη στιγμή να κλειδώσουν το ματς στο 48'. Ο Λαμτσελλάρι έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπάμπουλη όμως ο τελευταίος από το ένα μέτρο έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 50' η κεφαλιά του Λαμτσελλάρι μετά τη σέντρα του Ζαχαράκη έφυγε άουτ.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Αλσούπολη στο β' μέρος ήρθε στο 57' με το φάουλ του Κέσκου να φεύγει μόλις άουτ.
Στο 67' η Αλσούπολη έφτασε κοντά στο 1-1 όμως η εκτέλεση φάουλ του Ψυλλάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 72' ο Ήφαιστος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Μπουρλάτσου με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκόλφη για το 2-0.
Στο 73' η προσπάθεια του Λάτο κατέληξε στην αγκαλιά του Νάκου, ενώ στο 77' οι ''νεροβέρντι'' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι σε προσπάθεια του Νεαμονίτη όμως ο Τριανταφύλλου υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Νικος Κουνάδης) Νάκου, Ζαχαράκης, Δούμας, Κουβδος Ισ., Κουναδης, Παπαδόπουλος (84' Μπουγιούκος), Κούβδος Σ. (62' , Τσέτσος (46' Πατσατζόγλου), Μπαμπουλης, Μπουρλάτσου (74' Πλακίδας), Λατσελλάρι (84' Καντίου),
ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Νεκτάριος Δρυμωνίτης) Γκόλφης, Ψυλλάκης (81' Τσανούσας), Χαλκιαδάκης (74' Νεαμονιτης), Μπούρσαλης, Μπάστας, Δημητρακόπουλος (64' Νίτσογλου), Τρούση, Περιστέρης, Λάτο, Κέσκος, Φούντας (64' Ζαφειράτος).









