Τελευταία ενημέρωση 19:30, 19 Απρ 2024

Και ο Θεοδωράκης έγινε επαγγελματίας!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα των Υποδομών έγινε μέλος της επαγγελματικής ομάδας του Ατρόμητου ύστερα από τους Παπασπύρο, Λημνιό, Νάτσο, Μπαστακό.

Είναι ο  τερματοφύλακας Χρήστος Θεοδωράκης, διεθνής με την Εθνική Νέων στο πρόσφατο Euro, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αισθάνομαι ότι δικαιώνονται οι κόποι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή κ. Μιχάλη Γρηγορίου για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σλόμπονταν Σούιτσα κοντά στον οποίο έχω μάθει πάρα πολλά, στον κ. Τόλη Αποστόλου που με έφερε στην ομάδα, στον πρώτο μου προπονητή στις Ελπίδες κ. Τάκη Κώτσια αλλά και στον πρώτο μου προπονητή τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο  κ. Παναγιώτη Μαλλιαρίτση.

Στόχος μου είναι να συνεχίσω την δουλειά, να βελτιώνομαι συνέχεια και να καθιερωθώ κάτω από τα δοκάρια του Ατρόμητου».

Ο Χρήστος Θεοδωράκης (γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1996) ήρθε στην ομάδα μας σε ηλικία 14 ετών από την Ακαδημία Ελπίδες Ιωαννίνων και αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 για ένα έτος και Κ20 για τρία έτη. Mαζί με τους Γκορμπούνοφ, Μπάρκα θα συγκροτήσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μας στην σεζόν 2015-16.

*Λύθηκε η συνεργασία της ομάδας μας με τον Φώτη Γεωργίου. Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με την ΑΕΛ Καλλονή. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας