Τελευταία ενημέρωση 14:03, 20 Απρ 2024

Το πόλο του ΓΣΠ...πήγε (δημαρχιακό) μέγαρο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με άρωμα WaterPolo και Α2 πλημμύρισε  το δημαρχιακό μέγαρο. Μία μικρή αντιπροσωπεία αθλητών της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ βρέθηκε στο  Δημαρχείο της πόλης μας, για να μιλήσει και να μοιραστεί με τον δήμαρχο μας Ανδρέα Παχατουρίδη, ένα κομμάτι από την επιτυχία της ανόδου στην Α2. Εκπροσωπώντας όλους τους συναθλητές του, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Σκαρπέλης, προσέφερε στον Δήμαρχο μία από τις μπάλες του πρωταθλήματος. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον αρχηγό και του είπε ότι είναι σημαντικό για τους νεαρότερους αθλητές να έχουν σωστά πρότυπα όπως είναι ο αρχηγός της ομάδας!

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της κατηγορίας των παίδων, Ανδρέας Σιαμανδούρας του πρόσφερε ένα σετ αγωνιστικά σκουφάκια, από αυτά που φορούν οι τερματοφύλακες. Η κίνηση συμβολική... Να στηρίξει ο Ανδρέας Παχατουρίδης, στο βαθμό  που μπορεί, αυτή την αξιόλογη προσπάθεια των παιδιών της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ, ώστε να μην "φάνε" γκολ και χαθεί όλο αυτό που πετύχανε με τόσο κόπο! Δίπλα στον αρχηγό του ανδρικού τμήματος, εκτός από τον Ανδρέα Σιαμανδούρα,  βρέθηκαν και οι μικροί συμπαίκτες του : Παναγιώτης Κυριαζόπουλος, Σπύρος Παπασπηλίου, Φίλιππος Περιστέρης, Στέφανος Φέγγος, Παναγιώτης Ρέππας!

Τους αθλητές συνόδευαν ο Μπάμπης Καραθάνος (Υπεύθυνος Υγρού Στίβου του ΓΣΠ) και οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος. 

Η φιλοξενία του Δημάρχου ήταν υποδειγματική και αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να συζητήσει και να μοιραστεί μερικές από τις σκέψεις και τα όνειρα των μικρών αθλητών. Ο πρωταγωνιστής της φετινής επιτυχίας Αρσένης Μαρούλης, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί σε αυτή την συνάντηση μιας και είχε προπόνηση στο κολυμβητήριο. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης όμως δεν τον ξέχασε και ζήτησε από τους ανθρώπους του ΓΣΠ να του μεταφέρουν τα συγχαρητήρια του! 

«Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Περιστερίου αθλητισμό με υψηλά επίπεδα ποιότητας, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια» υποσχέθηκαν  οι υπεύθυνοι της Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 15:02
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας