Τελευταία ενημέρωση 22:12, 23 Απρ 2024

Η 5η θέση παρακαταθήκη για το μέλλον

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την 5η θέση κατέκτησε τελικά ο ΓΣ Περιστερίου. Tα κορίτσια του Θανάση Τσάλτα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην τελική φάση της Β' κατηγορίας Γυναικών νικώντας στο τελευταίο παιχνίδι κατάταξης τον ΟΦΗ με 14-9.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά και με πολλές αλλαγές ,το νεότερο τμήμα πόλο του ΓΣ Περιστερίου δήλωσε την παρουσία του στο συγκεκριμένο πρωταθλημα . Την ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες: Βασιλική Παπασταθοπούλου, Αγγελική Αυγουστίδη, Αφροδίτη Γορδομιχάλη, Κωνσταντίνα Λεπτοκαρύδου, Μαρία Γαλιατσάτου, Ιριδα Κοβάτσεβιτς, Αναστασία Κόκκινου , Παναγιώτα Ρεντζιλά, Κατερίνα Γεωργιοπούλου ,Ελένη Παπαδημητρίου , Μυρτώ Γκοτζιά , Ελλη Κούρτη, Αγγελική Γεωργίου, Αντωνία Γεωργίου, Δήμητρα Μουστάκη , Μαρίνα Χατζηαργύρη και Νεφέλη Κοβάτσεβιτς.

Προπονητής Θανάσης Τσάλτας , βοηθός Κων/να Λεπτοκαρύδου(προπονήτρια ακαδημιών),έφοροι τμήματος Ανδρέας Κούρτης ,Γιώργος Κόκκινος . Ενα μεγάλο μπράβο για την βοήθεια και υποστήριξη του σε όλη την πορεία του τμήματος, στον Αρσένη Μαρούλη αρχιπροπονητή της ομάδας και στα μέλη της επιτροπής πόλο Μανώλη Μουστάκη και Γεωργία Σπυροπούλου .

Αναλυτικά η τελική κατάταξη των ομάδων :1η ΑΣ Απόλλο ,2η Πανιώνιος, 3η ΓΣ Ηλιούπολη ,4η ΝΟ Χανίων, 5η ΓΣ Περιστερίου ,6η ΟΦΗ. Ο ΑΣ Απόλλο, που κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή, και ο φιναλίστ Πανιώνιος είναι οι δύο ομάδες που πήραν την άνοδο για την Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών .

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2015 22:37
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας