Τελευταία ενημέρωση 11:20, 20 Απρ 2024

O κόσμος πίεσε τη Νοva, o Σπανός το καθάρισε

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη πίεση άσκησε ο κόσμος του Ατρόμητου, δείχνοντας εν προκειμένω τη μεγάλη του δύναμη που πρέπει να εκμεταλλευτεί, προς το συνδρομητικό κανάλι προκειμένω να μεταδοθεί το ιστορικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Η Νοva βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες σε διαπραγματεύσεις με την τούρκικη τηλεόραση αλλά οι απαιτήσεις της ήταν μεγάλες, σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού, και δεν μπορούσε να κλείσει συμφωνία.

Χθες ωστόσο και με τον κόμπο να έχει φθάσει πια στο κτένι ο κόσμος του Ατρόμητου άρχισε να αντιδρά αλλά και να αγανακτεί. Το τηλεφωνικό κέντρο στην Κάντζα όπου εδρεύει η Νοva άρχισε να κατακλύζεται από τηλεφωνήματα φιλάθλων του Ατρόμητου που ρωτούσαν σχετικά με την μετάδοση του αγώνα. Την ίδια στιγμή στο διαδίκτυο τα σχόλια ήταν επικριτικά για το κανάλι που δεν είχε ενημερώσει άμα θα μετάδιδε ή όχι τον αγώνα.

Την εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθούσε ταυτόχρονα όλη τη μέρα με ενδιαφέρον και ο Γιώργος Σπανός ο οποίος δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι φίλαθλοι του Ατρόμητου δεν θα έβλεπαν το παιχνίδι και άρχισε κι εκείνος να κάνει τις δικές του επαφές με το κανάλι. Ο ηγέτης του Ατρόμητου σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ήταν τελικά εκείνος που «καθάρισε» το θέμα με προσωπικές του ενέργειες δίνοντας τέλος στην αγωνία των φιλάθλων.

«Ο κόσμος του Περιστερίου έπρεπε να δει αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος δίνει ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του και έπρεπε να πετύχουμε την μετάδοση του αγώνα για να μας δουν οι φίλαθλοι μας» έλεγε ανακουφισμένος ο Σπανός στον στενό του κύκλο.

Τελικά δύο ώρες πριν από τον αγώνα και συγκεκριμένα στις 19.00 η Νοva ανακοίνωσε ότι το ματς θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση και μάλιστα από το Novasports1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Μπάρκας κλήθηκε πάλι στην Ελπίδων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας