Τελευταία ενημέρωση 05:36, 19 Απρ 2024

Πένθος στον Ηρακλή, «έφυγε» ο Α. Κολιτσόπουλος

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πενθεί η οικογένεια της πάλης μα κυρίως πενθεί η οικογένεια της πάλης του Ηρακλή Περιστερίου.  Εφυγε για την γειτονια των αγγελων και κηδεύεται την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:00 από το Νεκροταφείο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου, ο παλιός πρωταθλητής της πάλης Αντώνης Κολιτσόπουλος.
ενας απο τους ιδρυτες του Ηρακλή. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Άγιο Ιερόθεο ενώ η νεκρώσιμη πομπή θα ξεκινήσει στις 15:30 από την οικεία του εκλιπόντος Αγίου Γερασίμου 20,
Το peristerisports εκφράζει τα θεμά της συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1988 ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.
ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩ ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ,ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ,ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΕΡΕΛΗ,ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ,ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΙΟΥΡΗΣ,ΑΛΕΚΟΣ ΣΙΝΑΧΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΟΣΚΑΛΤΣΗΣ,ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ,ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ,ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΡΕΣΝΑΣ 1 (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ),ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ).
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΗΣ «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ 4 ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ,8 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ,11ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.
ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ OI ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΑΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΕΝΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ) ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2015 18:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Συνεχίζει βασικός ο Αντρέι στην Λευκορωσία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας