Τελευταία ενημέρωση 09:23, 19 Απρ 2024

Και η ΑΕΚ φιλική ήττα από Ατρόμητο Κ14!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά τον Ολυμπιακό ήταν σειρά της ΑΕΚ για να δεχθεί «φιλική σφαλιάρα» από τον Ατρόμητο Κ14 (παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002) που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα τεστ προετοιμασίας για τη νέα περίοδο. Τεστ που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν ή να υπολείπονται από τους επίσημους αγώνες καθώς η ποιότητα των αγώνων είναι αρκετά μεγάλη, το ίδιο μεγάλη είναι και η προσπάθεια που κάνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές θέλοντας να πείσουν τους προπονητές τους, εν προκειμένω τον Σάκη Σάσσαλο,  ότι δικαιούνται μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Σε κάθε περίπτωση το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο γήπεδο «Νταμάρι» ήταν εξαιρετικό και από τις πλευρές αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που επικράτησε με σκορ 1-0 χάρις σε γκολ του Ρονάλτο στο πέμπτο λεπτό.

Έπαιξαν οι: Σάλτας, Καρδάμης, Γιαννακίδης, Σαμούρης, Τουμαζάτος, Κόκας, Πιέτρης, Ζαχαρίου, Φίλης, Ρονάλτο, Παπαδόπουλος, Ρουσόπουλος, Πομώνης, Καψομέρας, Τσίνας, Στάγκος.

Εφτάρα με Γλυκά Νερά

Εξαιρετική απόδοση είχε όμως και η β' ομάδα του Ατρόμητου Κ14 που αντιμετωπίσει τα Γλυκά Νερά στο Νταμάρι κι επικράτησε πολύ άνετα με σκορ 2-0 δείχνοντας ότι διαθέτει επίσης εξαιρετικούς παίκτες σε ποιότητα.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2015 21:48
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σκέτη απόλαυση ο Ατρόμητος Κ12 (video) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας