Τελευταία ενημέρωση 03:23, 26 Απρ 2024

Πρόκριση κόντρα στη Λυκόβρυση

Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πρόκριση στη β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε σήμερα η Άμιλλα επικρατώντας της πολύ αξιόμαχης  Λυκόβρυσης  που είχε τις δικές της ευκαιρίες με σκορ 3-0.

Στο 27' ο νεοαποκτηθείς  Τσάτσα ανατράπηκε από τον  Ραυτόπουλο σε μια δύσκολη φάση, οΔιαιτητής Σφακιανάκης κατελόγισε πέναλτι και ο Τσάτσα νίκησε τον σωστό Κέμπα για το 1-0.   Στο 72′ ο Κακαράκης πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 έπειτα από μπάσιμο στην περιοχή του Τσάτσα.Το τρίτο γκολ ήρθε για τους “κυανέρυθρους” στο 84′ ξανά με τον Τσάτσα που αξιοποίησε την εντυπωσιακή ενέργεια του Θανασάι.

Επόμενος αντίπαλος στο Κύπελλο για τον σύλλογο του Περιστερίου θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Άρης Πετρούπολης-Μελίσσια.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Τζάκος, Κουντουρέλης Α.

Άμιλλα (Γιώργος Μπεκρής): Παπαδούλης, Καλίκας, Κότσαλος, Ασημακόπουλος, Δούμας (85′ Αλειφτήρας), Ψήλος, Κακαράκης (76′ Μέμη), Αθανασόπουλος, Τσάτσα, Θανασάι, Λαμπράκος (58′ Δέγκλερης).

Λυκόβρυση (Κώστας Ιωάννου): Κέμπας, Πάλιουρας, Κορδολαίμης, Ραυτόπουλος Π., Αγγελής (70′ λ.τρ. Κουνέλης), Μήτογλου, Σταματέλος, Σέμπογλου, Ραυτόπουλος Δ., Παπαθανάσης (37′ Καπλάνης), Τάγκας (67′ Αποστόλου).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Σεπτέμβριος 2015 09:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπεκρής: Στο μυαλό μας η άνοδος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας