Τελευταία ενημέρωση 16:44, 19 Απρ 2024

Σαν ΠΑΣ για Οινόφυτα δεσπόζει ο Ατρόμητος!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tην πρώτη ανεπίσημη επίσκεψη στην Ακαδημία του ΠΑΣ Οινοφύτων Βοιωτίας έκανε ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών του Ατρόμητου Τόλης Αποστόλου γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τον πρόεδρο Παναγιώτη Βελώνη και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο. Ο Αποστόλου που συνοδευόταν από τον Γενικό Αρχηγό της Κ20 Σίμο Συμεωνίδη έκανε ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου κι εκείνο βέβαια που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το σήμα του δικτύου σχολών που δεσπόζει στην είσοδο των αποδυτηρίων του μαζί με το σήμα του ΠΑΣ Οινοφύτων και είναι η πρώτη ματιά που εισπράττει ο επισκέπτης.

Ταυτόχρονα είχε γνωριμία με τα παιδιά και τους προπονητές που έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα ενώ ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με τα μέλη του δ.σ. για την καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας.

Από τους υπευθύνους του ΠΑΣ Οινοφύτων τονίστηκε ότι από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία με τον Ατρόμητο έχουν αυξηθεί σημαντικά οι νέες εγγραφές. Άνθρωποι ωραίοι, με κέφι για δουλειά, ενθουσιασμό και μεγάλο σεβασμό για τον Ατρόμητο συνθέτουν το συμβούλιο του ΠΑΣ Οινοφύτων που ιδρύθηκε μόλις πριν από δύο χρόνια και η Ακαδημία αριθμεί περίπου 100 παιδιά με διαρκώς αυξητική τάση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: To water polo πήγε σήμερα στον Ατρόμητο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας