Τελευταία ενημέρωση 23:50, 24 Απρ 2024

Ας όψονται ο Φλίσκας και ο Καρυπίδης

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την πικρία του έβγαλε ο Λουίτσι Τσέναμο με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με αφορμή τη νίκη που πήρε χθες η Ξάνθη σπάζοντας το αήττητο του Ατρόμητου μετά από 2,5 χρόνια στο Περιστέρι. Με μια καλογραμμένη διατύπωση ο έμπειρος τερματοφύλακας γράφει χαρακτηριστικά:

«Συμφώνησα σιωπηρά...
Αποδευσμεύτηκα διακριτικά...
Αλλά το 'κάστρο' το έριξα ηχηρά...»

Εννοεί δηλαδή ότι ήρθε στον Ατρόμητο χωρίς τυμπανοκρουσίες και έφυγε επίσης χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά το «κάστρο» του Περιστερίου το έριξε ηχηρά.

Για το ρίξει όμως «ηχηρά» πρέπει και ο ίδιος να ομολογήσει ότι είχε μεγάλη δόση τύχης γιατί σε δύο περιπτώσεις τον αντικατέστησαν οι Φλίσκας και Καρυπίδης διώχνοντας τη μπάλα πάνω στη γραμμή έπειτα από ισάριθμες ενέργειες του Ναπολεόνι. Ειδικά στη δεύτερη φάση του Καρυπίδη είχε προηγηθεί λάθος διώξιμο του Τσέναμο.

Αλλά και στην τηλεοπτική κάμερα ο Τσέναμο τόνισε ότι από τη διετή του θητεία στον Ατρόμητο κρατάει τις καλές στιγμές, αφήνοντας δηλαδή να εννοηθεί ότι πέρασε και κακές στιγμές, υπονοώντας μάλλον χωρίς να θέλουμε να τον υποκαταστήσουμε τη συνεργασία του με τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το κοινωνικό πρόσωπο του Ηρακλή Περιστερίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας