Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλική νίκη με Ηρακλή Κ17 ο Ατρόμητος Κ15 (4-0)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε φλικό παιχνίδι προετοιμασίας ο Ατρόμητος Κ15 επικράτησε σήμερα του Ηρακλή Περιστερίου Κ17 με σκορ 4-0 στο γήπεδο Νταμάρι. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που ετοιμάζεται για το ταξίδι την επόμενη εβδομάδα στην Τουρκία για να λάβει μέρος στο μεγάλο τουρνουά της Αλντινορντού προηγήθηκε στο 18' με τον Κολινιάτη έπειτα από σέντρα του Σκαραμάγκου. Ο Σκαραμάγκος έγινε εκτελεστής στο 60' μετά από συνδυασμό των Βαγγέλη - Κολυνιάτη και στο 72' ο Μπουρντένης έκανε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 78' από τον Κολυνιάτη. 

Ευκαιρίες για τον Ατρόμητο: 5' σουτ του Ανδριόπουλου απόκρουση αμυντικού στη γραμμή,  21' κοντινό σουτ του Δροσου ελάχιστα αουτσάιντερ,  49' σουτ του Σκαραμαγκου απο κοντα σε κενό τέρμα αουτ, 65' σουτ του Μπουρντενη στο δοκάρι,  75' Κολινιατης αουτ  απο πλάγια αφου ειχε περασει και τον τερματοφύλακα.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Μανδας  ( 60' Σκλιας ), Πολίτης ( 60' Κατσερης), Κουστουμπαρδης, Ανδριοπουλος ( 60' Χατζης ), Αθανασιου ( 65' Χαλιμουρδας Κ.), Δρόσος  ( 60' Δημητρίου), Σασσαλος (65' Κυριφιδης), Καστορης (40' Ξενοπαναγος), Κολινιατης, Χαλιμουρδας Γ. ( 40' Βαγγέλης), Σκαραμαγκος ( 65' Μπουρντενης).