Τελευταία ενημέρωση 04:33, 26 Απρ 2024

Άφησε να του φύγει η νίκη μέσα από τα χέρια του!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H γκαντεμιά δεν σταματάει για τον Ατρόμητο που έχασε ένα ακόμη ματς που θα μπορούσε να είχε πάρει,αν ο Ουσέρο δεν έχανε αυτό το άχαστο γκολ στο 76' στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ!

Ο Ατρόμητος πάλεψε για να πάρει τον αγώνα,αλλά η τύχη και η νευρικότητα έφεραν μια ακόμη ήττα που αφήνει την ομάδα του Περιστερίου χωρίς πόντο σε 3 σερί ματς!

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο Παοκ είχε την καλύτερη του ευκαιρία στο 33' με δοκάρι του Κάτσε,ο Ατρόμητος έκανε την πρώτη του φάση με τον Ούμπιντες στο 40' ύστερα απο ένα μακρινό σουτ που κατέληξε στα χέρια του Όλσεν!

Στο δεύτερο ημίχρονο,η ομάδα του Γρηγορίου μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 63' ο ''Ούμπι'' με ένα απίστευτα ωραίο γκολ με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του δικεφάλου και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0!

Στο 72' απο αδράνεια της άμυνας,ο Ατρόμητος δέχτηκε την ισοφάριση χάρη σε γκολ του Μπερμπάτοφ που σκόραρε μόνος του χωρίς να τον μαρκάρει κανένας!

Στο 76' η τύχη δεν ήταν  με τον Ατρόμητο και ο Ουσέρο ήταν ο μοιραίος της βραδιάς ,χάνοντας την ευκαιρία όλης της αγωνιστικής να τελειώσει το ματς!

Ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε για ακόμη μια φορά και έτσι ο Πάοκ στο 90' με τον Μακ  έκανε μια ακόμη ανατροπή όπως της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Τούμπα!

Ο Ατρόμητος δέχτηκε μια ακόμη ήττα που δυσκολεύει το έργο του βλέποντας να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να χάνει μια νίκη που την είχε στα χέρια του!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Γοδόι, Ουσέρο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ (46' Γκαρσία), Μπρίτο (58' Λε Ταλέκ), Ναπολεόνι

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ (70' Σάμπο), Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (59' Μπερμπάτοφ), Ροντρίγκεζ, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (65' Ζάιρο)

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 00:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να έρθει ο Γρηγορίου να τη σπρώξει ή να μαρκάρει; »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας