Τελευταία ενημέρωση 08:36, 19 Απρ 2024

Πέφτει από καρέκλα και τσακίζεται!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στη μπάλα όταν δεν είσαι καλύτερος από τον άλλον, ή αν ο άλλος δεν είναι καλύτερος από εσένα, συνήθως τα κριτήρια που καθορίζουν την τύχη ενός αγώνα είναι βάσει τω ν αστάθμητων παραγόντων. Και εν προκειμένω η τύχη. Άλλες ομάδες και δεν χρειάζεται να τις απαριθμήσω, πέφτουν από την Ακρόπολη και βρίσκουν και πορτοφόλι. Ο Ατρόμητος πέφτει από την καρέκλα και τσακίζεται.

Καταρχήν να συμφωνήσουμε σε ένα κοινό παρανομαστή: Πράγματι η εικόνα του Ατρόμητου σε μερικά σημεία του παιχνιδιού δεν είναι καλά. Στα Γιάννινα πέταξε» κυριολεκτικά το πρώτο ημίχρονο αφήνοντας τον Τσάβες να κάνει «παπάδες». Με τον ΠΑΟΚ ήταν μέτριος μέχρι το 30’ μετά την αλλαγή συστήματος ανέβηκε και βελτίωσε την εικόνα του ενώ μετά το 1-1 κυριάρχησε αλλά αντί να πετύχει εκείνος γκολ τελικά δέχθηκε. Με την Ξάνθη για να πάμε πιο πίσω δεν ήταν καλός αλλά δεν ήταν για να χάσει. Εκείνη η φάση με τον Φλίσκα που έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή ή η ευκαιρία του Λε Ταλέκ όσες φορές και να τις επαναλάβεις η μπάλα θα πάει στα δίχτυα αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπήκε.

Όπως δεν έγινε γκολ και η ευκαιρία του Ουσέρο σε κενή εστία χθες βράδυ. Άμα έμπαινε γκολ αυτή τη στιγμή θα θριαμβολογούσαμε και δεν θα μοιρολογούσαμε. Σε κανένα από τα τρία παιχνίδια που έχασε λοιπόν ο Ατρόμητος δεν ήταν χειρότερος, με τα όποια του λάθη από τον αντίπαλό του. Μέτριος που σαν έκφραση δεν μου αρέσει; Μέτριος. Όλες όμως  οι ομάδες την συγκεκριμένη περίοδο βράζουν στο ίδιο ζουμί με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Και χθες βράδυ ο Ατρόμητος έπαιζε με τον ΠΑΟΚ, μην το ξεχνάμε αυτό. Να κοιτάμε και τον αντίπαλο.

Το παιχνίδι πάντως δεν έπρεπε να χαθεί. Από την στιγμή που δεν μπορείς να το κερδίσεις να μην το χάσεις. Και ειδικά με την εμπειρία που έχουν τα παιδιά του Ατρόμητου τα δυο γκολ από εκτελέσεις κόρνερ δεν χωνεύονται.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο η τύχη δεν είναι με το μέρος του Ατρόμητου. Στον Άγιο Κυπριανό στη Φυλή εκεί αν δεν κάνω λάθος δεν είναι το μέρος για τις βασκανίες;

Το ξαναλέω όμως: Άλλες ομάδες πέφτουν από την Ακρόπολη και βρίσκουν πορτοφόλι αλλά ο Ατρόμητος τσακίζεται πέφτοντας από την καρέκλα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2015 11:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ούτε τη βαθμολογία δεν έχω δει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας