Τελευταία ενημέρωση 15:17, 23 Απρ 2024

Νέο πρόσωπο ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όπως είχαμε γράψει το πιθανότερο σενάριο ήταν να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά μετά την απόκτηση του ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ και πράγματι ο Μιχάλης Γρηγορίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, μένει όμως να δούμε αν θα μπει στην 18αδα ή αν η ένταξη του έγινε για να αρχίσει να προσαρμόζεται με την ομάδα. Την αποστολή αποτελούν λοιπόν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Μπόρισλαφ Στόιτσεφ, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία.Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά οι παίκτες θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο.

Ο Ατρόμητος δεν είναι συνηθισμένος στο να προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και κόντρα στην ΑΕΚ θέλει πάση θυσία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr ξεκαθάρισε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι παίκτες του να μην είναι αδρανείς, να προσέξουν τις στημένες φάσεις, να είναι πιο αποφασιστικοί στην άμυνα κοντά στην περιοχή του Γκορμπούνοφ και να έχουν στο μυαλό ότι δεν πρέπει να δεχτούν γκολ.

Από εκεί και πέρα μίλησε για τον ενθουσιασμό που βγάζει η ΑΕΚ στο παιχνίδι της και την καλή ψυχολογία που θα έχει στο συγκεκριμένο ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Τραϊανό Δέλλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απαιτείται ψηλά το κεφάλι στο ΟΑΚΑ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας