Τελευταία ενημέρωση 01:44, 19 Απρ 2024

Όλοι μαζί για τον μικρό Ανδρέα!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών Ατρομήτου-Γ.Σ.Π, καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου,αλλά και κάθε Περιστεριώτη ξεχωριστά, να βοηθήσει τον μικρό Αντρέα στη δύσκολη μάχη που δίνει για την ζωή ενάντια σε μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Ο μικρός Αντρέας χρειάζεται μεταμόσχευση νοτιέου μυελού και στις δύσκολες εποχές που ζούμε η οικογένειά του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην πολυδάπανη θεραπεία .Γι 'αυτό και απευθύνθηκε στην μεγάλη οικογένεια του Ατρομήτου και του Περιστερίου, η οποία οφείλει να κάνει το χρέος της και να βοηθήσει τον μικρό με κάθε τρόπο!

Την ερχόμενη Κυριακή 25/10/2015 στον αγώνα με τον ολυμπιακό στο Περιστέρι,καλούμε όλο το λαό του Ατρομήτου,την διοίκηση και τους παίχτες να βοηθήσουν άμεσα! Σε κάθε θύρα του γηπέδου θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τον μικρό Αντρέα.

Ας δείξουμε ότι το Περιστέρι είναι πραγματική οικογένεια και πως η αλληλεγγύη είναι ένα απο ιδανικά και χαρακτηριστικά κάθε Ατρομηταίου και Περιστεριώτη.Επίσης υπάρχει και αριθμός τραπεζικού λαγαριασμού,στον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορει να κάνει κατάθεση.Συγκεκριμένα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ :078/751273-21 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ανακοίνωση των Fentagin »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας