Τελευταία ενημέρωση 09:09, 23 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για πέμπτη αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη η Ανθούπολη η οποία παραχώρησε λευκή ισοπαλία στο Καλαμάκι (0-0) για τον 1ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας (ΦΩΤΟ).

Η ομάδα του Γιώργου Ιακωβίδη προσπάθησε και πάλεψε για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στην επανάληψη σε κεφαλιά του Τζεβελέκου και σε σουτ του Καμπαστανάκη.

Έπαιξαν οι Στεργίου, Λάμπος, Κυριανάκης, Κακιώρης, Θεμιστοκλής Τζεβελέκος, Κωνσταντόπουλος, Τσάγκης, Στανόγεβιτς, Αλ. Στρείδης, Καμπαστανάκης, Ν. Στρείδης.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, σύμφωνα με ισχυρισμούς των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της Ανθούπολης, περίπου 20 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Καφετζής έκανε χειρονομία προς τον πάγκο των γηπεδούχων. Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ρέντζελου, ακολούθησε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, κατά την οποία ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντόπουλος, γρονθοκόπησε τον Κοτόπουλο!

Μάλιστα, ο ρέφερι της συνάντησης αναφέρει το περιστατικό, κάτι που σημαίνει ότι περιμένει «βαριά καμπάνα» τον αρχηγό της Ανθούπολης. Τελικά, χρειάστηκε η άφιξη της αστυνομίας στο γήπεδο της Χωράφας για να λήξει το περιστατικό και να πάρει τον δρόμο της επιστροφής η αποστολή του Καλαμακίου. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της φιλοξενούμενης ομάδας, στο φινάλε του περιστατικού ο Κωνσταντόπουλος, αλλά και ένας παράγοντας της Ανθούπολης, ζήτησαν συγνώμη από τους φιλοξενούμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Θέλει να «δαμάσει» τον Κένταυρο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Deos: Ο  all-day προορισμός με την πιο επιβλητική θέα στην Αθήνα
Νικηφόρο ντεμπούτο

Νικηφόρο ντεμπούτο

22 Απρ 2024 Φοίνικας

Μπήκε σε μπελάδες!

Μπήκε σε μπελάδες!

22 Απρ 2024 Ηρακλής

Δυσκολεύει το όνειρο

Δυσκολεύει το όνειρο

22 Απρ 2024 Κηπούπολη

Ήττα στο Ίλιον

Ήττα στο Ίλιον

22 Απρ 2024 Ιπποκράτης

Σε μπαράζ με Αρίωνα

Σε μπαράζ με Αρίωνα

22 Απρ 2024 Ένωση Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας