Τελευταία ενημέρωση 22:23, 19 Απρ 2024

Ξεκίνημα με ήττα ο Ατρόμητος Κ15

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μακριά απο τον καλό τους εαυτό που μας είχαν συνηθίσει σε όλα τα παιχνίδια της προετοιμασία αλλά και στο μεγάλο τουρνουά της Τουρκίας έμεινε ο Ατρόμητος Κ15 ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ηττήθηκε εκτος έδρας απο την ΑΕΚ 2-0.

Ακόμη κι έτσι στο α΄ημίχρονο οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου  θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την ροή του παιχνιδιού αν ηταν πιο ουσιαστικοί  στις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με κυριώτερη το χαμένο τετ α τετ του Βαγγελη στο 28´ αλλα και  ενα φάουλ αουτ του Κολινιατη στο 8' , ενα μακρινό επικίνδυνο σουτ του Σασσαλου στο 20' και μια επέλαση απο δεξιά του Σκαραμαγκου που δεν μπόρεσε να βρει τον προ κενής εστίας τον μονο του Κολινιατη. 

Στο β´ ημίχρονο  και κυρίως μετα το πρώτο γκολ της ΑΕΚ   δεν μπόρεσαν να απειλήσουν  τους αντιπάλους τους  με το τελικο αποτέλεσμα να διαμορφώνεται 2 λεπτά πριν το τέλος του αγωνα.
Έπαιξαν οι Μανδας Χ.- Κατσερης Π. - Κουστουμπαρδης Δ. - Ανδριοπουλος Γ. - Χαντζης Γ. - Ξενοπαναγος Β. ( 47' Παρλακίδης Κ.) - Σασσαλος Α. - Καστορης Ι. ( 58' Μπερμπερης Λ. ) - Σκαραμαγκος Δ. - Βαγγέλης Ι. ( 65' Μπουρντενης ) - Κολινιατης Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παλικάρι στη Λειβαδιά και στην κορυφή η Κ17! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας