Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρεμιέρα με νίκη οι Γυναίκες!

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νίκη στη πρεμιέρα για τις γυναίκες του PeristeriVolley. Μετά από καλή εμφάνιση η νεανική ομάδα των Χρήστου Κουγιουμτζόγλου και Κυριάκου Καλαιτσίδη ξεπέρασε με 3-0 και χωρίς μεγάλες δυσκολίες το εμπόδιο του Πειραϊκού μπαίνοντας με το δεξί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ.Η νεοφώτιστη ομάδα των Δυτικών Προαστίων είχε ρυθμό και διάθεση και στα τρία σετ του παιχνιδιού και αποσπούσε νωρίς μεγάλες διαφορές που τις κρατούσε ως το τέλος. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το επιτυχημένο ντεμπούτο της δωδεκάχρονης Βένιας Ατέσογλου, με εξαιρετική συμμετοχή. Η ομάδα του Περιστερίου κοσμείται - πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- από κορίτσια που έμαθαν βόλεϊ στη πρότυπη ακαδημία της. Ενδεικτικό των ανωτέρω είναι οτι την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα Κυπέλλου Περιστέρι-Δραπετσώνα, θέση πασαδόρου κατέλαβε η εξίσου ταλαντούχα δεκατριάχρονη Βίκυ Κασουρίδου!

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β'

Παρά την καταπληκτική προσπάθεια των κοριτσιών, ή β ομάδα κορασίδων υπέκυψε με 3-1 σετ της εξαιρετικής Ηλιουπολης. Μπράβο στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το εξαιρετικό παιχνίδι που πρόσφεραν. Για το Peristeri Volley αγωνίστηκαν: Σκεμπη Αριστέα, Μιλη Μαριαλετα, Κασουριδου Βικυ, Ματθαίου Τάνια, Μπεντεβη Νικολέττα, Παναγιωτόπουλου Άντζελα, Κωτσαδαμ Σοφία, Γκεγκαι Άννα.
Ή προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι πολύ όμορφη και συνεχίζεται ακόμα πιο εντατικά!.

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α'

 Σειρά πήραν οι κορασίδες Α με σπουδαία επιτυχία εκτός έδρας επί του ιστορικού Πανιώνιου με 3-2 σετ! Η ομάδα στα σετ που κέρδισε (1ο, 3ο και 5ο) ήταν πραγματικά ασύλληπτη! Ο Χρήστος Κουγιουμτζόγλου χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριές του που έδωσαν μαθήματα μαχητικότητας και ψυχραιμίας στο κρίσιμο φινάλε του παιχνιδιού! Ο δρόμος της πρόκρισης άνοιξε! Για το Peristeri Volley αγωνίστηκαν: Βρυσοπούλου 11 (3 άσσοι), Πατέλη 5 (3 άσσοι) Κορομπίλη 7, Πλασκασοβίτη 4 (1 άσσος), Τριανταφύλου 1 (lb), Σιδηροπούλου 9 , Τσάτουμα 9, Κόκκου 1, Καράι, Αντωνίου 1, Δημητρέλλου. Καλή συνέχεια στα κορίτσια μας. Η νίκη αφιερώθηκε  στον φίλαθλο Σταύρο Βρυσόπουλο για μια μικρή περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί!