Τελευταία ενημέρωση 04:54, 20 Απρ 2024

Αποκάλυψη ο Βραχάλης, διπλό με Κρόνο!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή στο Ηράκλειο απέναντι στον Κρόνο Αθηνών (2-1) – Αποκάλυψη ο Βραχάλης

 Υπέροχο ήταν το πρωί της Κυριακής για τον Φοίνικα, στις τάξεις του οποίου έχουν διπλό λόγο για να χαίρονται! Καταρχάς, η ομάδα του Γιώργου Αλεξόπουλου πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο γήπεδο Ηρακλείου απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Κρόνο Αθηνών, φτάνοντας μάλιστα στο 2-1 με ανατροπή στο σκορ στο β' ημίχρονο! Το δεύτερο στοιχείο που προκαλεί ικανοποίηση στις τάξεις του συλλόγου έχει να κάνει με την παρθενική εμφάνιση του Άρη Βραχάλη, ο οποίος άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο 18χρονος δεξιός εξτρέμ, πρόσφατο μεταγραφικό χτύπημα από την Κ-17 του Παναθηναϊκού, ήταν η αποκάλυψη για τους «κυανέρυθρους», έχοντας πολύ καλή παρουσία και μεγάλη συνεισφορά στην επικράτηση της ομάδας του!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Κρόνος προηγήθηκε στο 38' με σουτ του Δαμασκηνού και παρά το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες απώλεσαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν δύο λεπτά μετά (40'), όταν ο Πετρόπουλος νικήθηκε από τον Σταμάτη σε εκτέλεση πέναλτι, βρήκαν το σθένος να επιτύχουν την ανατροπή στην επανάληψη! Στο 60' ο Γεωργιόπουλος έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό σουτ, ενώ στο 83' ο Πετρόπουλος με προβολή ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του, παίρνοντας το... αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι!

Διαιτητής ήταν ο Λυμπερόπουλος, με βοηθούς τους Δεληθοδωρή και Νικολάου.

ΚΡΟΝΟΣ: Σταμάτης, Ντιντίφας, Επταήμερος, Σπανός, Ρούσσης (79' Ντάκο), Ρακιντζής, Σαλτογιάννης, Τόσκα, Δαμασκηνός (88' Τομαρά), Παπανικολάου, Μάντζαρης (52' Σιακκάς)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μυλωνάς, Κορδάς, Λάσκαρης, Αγγελούσης, Μίχος (46' Γεωργιόπουλος), Ψυχογιός, Βραχάλης, Καλιάνης (40' λ. τρ. Νομικός), Πετρόπουλος, Ασημακόπουλος, Λαμπράκης (70' Μπαϊραμπάς).

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Νοέμβριος 2015 17:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Χτύπησε» μεσοεπιθετικό »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας