Τελευταία ενημέρωση 17:55, 25 Απρ 2024

Οι αγώνες των Υποδομών του Ηρακλή

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλούσιο σε δραστηριότητα ήταν και αυτό το Σαββατοκύριακο για τα τμήμα ακαδημιών του Ηρακλή και ο Σάββας Φιλλιπάκης συνεχίζοντας την καταπληκτική του δουλειά συλλέξε τα στοιχεία των αγώνων

ΠΑΙΔΙΚΟ Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ  - ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν ΗΡΑΚΛΗΣ και ΗΦΑΙΣΤΟΣ στο ντέρμπι κορυφής. Η ομάδα του Ηφαίστου πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με  1-0 και στην επανάληψη με ένα ακόμη γκολ που πέτυχε έδειχνε ότι θα καθάριζε το ντέρμπι από νωρίς. 
Με αντεπίθεση διαρκείας ο Ηρακλής κατάφερε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι με 2 γκολ που πέτυχε και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου για ένα ακόμη αγώνα, μόνος και αήττητος. Και τα 2 γκόλ του Ηρακλή  πέτυχε ο Μάρκο Στοίνα.

 JUNIOR Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Περιστερίου γνώρισαν τα Τζούνιορ του Ηρακλή με 1-0.

 JUNIOR (ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν.) ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή  και στον Άγιο Ιερόθεο αποτέλεσμα το οποίο δεν αφήνει καμιά από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.
Μοιρασμένη η υπεροχή από τις δύο ομάδες, με τον Ηρακλή ωστόσο να έχει καλύτερη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε εάν ήταν πιο ψύχραιμος στις ευκαιρίες που δημιούργησε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 ΕΦΗΒΙΚΟ SOCCER LINK Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ

Την ήττα γνώρισε το εφηβικό τμήμα του "ΗΡΑΚΛΗ" που συμμετέχει στο τουρνουά SOCCER LINK από την ομάδα του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με 3-1.
Το γκολ πέτυχε ο Γιάννης Δακτυλίδης.

 PROJUNIOR  ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το …βιολί τους τα Προτζούνιορ. Μια ακόμη νίκη με 4-2 στο μικρό γήπεδο της Χωράφας. Τα γκολ πέτυχαν οι Αλεγκάκης (2 ) και από οι Νταλής, Μέξας

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

Δεν τον πτόησε το γκολ που δέχτηκε από την Κηπούπολη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αντέδρασε σωστά ώστε να φύγει νικητής σε ένα ακόμα αγώνα.
Οι Κατσίκης και Πάσχος είδαν τα ονόματα τους στους σκόρερ  του αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Να υπερασπιστεί (επιτέλους) το όνομα του! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας