Τελευταία ενημέρωση 22:23, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Άγιος Αντώνης έδειξε ανωτερότητα και πάρα το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο 20' με 0-1, κατάφερε να διασύρει την ομάδα την ομάδα του Δήμου Περιστερίου για το Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα Περιστερίου. 

 

Ξύπνησε γρήγορα ο Άγιος και μέσα σε 20 λεπτά γύρισε το εις βάρος του σκορ σε 2-1, με σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις τον Χ. Ρώτσιο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κ. Παντέλη να πραγματοποιεί 6 αλλαγές, δίνοντας φρεσκάδα στην ομάδα και να μην δίνει περιθώρια και τον στον Δήμο να κάνει παιχνίδι. Αποτέλεσμα της πολύ καλής κυκλοφορίας και τον αυτοματισμών είναι ο Άγιος να πετύχει άλλα 5 πανέμορφα γκολ με τον Χ. Ρώτσιο να πραγματοποιεί χατ-τρικ. Τον Χ. Ρώτσιο ακολούθησε ο Γ. Μπλάσκας κάνοντας το πρώτο του για φέτος χατ-τρικ ενώ αξιοσημείωτο είναι το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε ο Θόδωρος Μαχαίρας (φωτό) παλιός άσος του Ατρόμητου από τα 40 μέτρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δείγμα της ποιότητάς του.

Με αυτή τη νίκη, τα "πάντσερ" συμπλήρωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και την έκτη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το μυαλό όλων επικεντρώνεται στο επόμενο παιχνίδι-ντέρμπι με αντίπαλο την Κύθνο.

Αγωνίστηκαν οι: Σούρσος, Διαμαντής, Πελεγρίνης, Σέμπρος, Καριώτης, Πατερόπουλος, Ρώτσιος, Αντωνίου, Χολόγκιτας, Νούτσης, Γαλανόπουλος, Πετρόπουλος, Μπλάσκας, Ηλιόπουλος, Μαχαίρας, Σπανός, Ελευθεράκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κύθνος - Αγ.Αντώνης 1-0 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας