Τελευταία ενημέρωση 05:49, 26 Απρ 2024

‘Όταν ο Μάρκος Σεφερλής έγινε... Ατρόμητος

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι συλλογικές του προτιμήσεις είναι γνωστές όμως το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει έστω και μια μέρα Ατρόμητος.

Ο δημοφιλής Μάρκος Σεφερλής που σκίζει φέτος με το τηλεοπτικό πρωινό του στο Mega είχε βρεθεί στο παρελθόν για όσους δεν το γνωρίζουν στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών Ατρόμητου στο Νταμάρι κάτι που είχε να κάνει με το γεγονός ότι το αγαπημένο του βαφτιστήρι, ο 12χρονος τότε Αλέξανδρος Θεοχάρης που δεν ανήκει πια στον Ατρόμητο έπαιζε στις Ακαδημίες της ομάδας.
Πριν προλάβει λοιπόν να περάσει την πόρτα των εγκαταστάσεων όλα τα μικρά παιδιά που ετοιμάζονταν να μπουν στο γήπεδο για προπόνηση τον περικύκλωσαν και άρχισαν να του ζητούν αυτόγραφο. Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία -άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του για τα παιδιά-, τα συγκέντρωσε στο κέντρο του γηπέδου παρουσία των προπονητών και άρχισε να τους μιλάει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Τα παιδιά άρχισαν να του ζητάνε να πει το αγαπημένο τους σλόγκαν «καλό ε;» και έσκασαν από τα γέλια ακούγοντάς τον να τους το λέει. Οι ατάκες του Μάρκου Σεφερλή, δείγμα του απίστευτου ταλέντου του, μοναδικές. Επειδή το γήπεδο των ακαδημιών του Ατρόμητου είναι μέσα σε ένα νταμάρι, είπε κάποια στιγμή στα παιδιά: «Θα γίνω κυνηγός ταλέντων. Θα ανέβω πάνω στο βουνό με μια καραμπίνα και θα κυνηγάω ταλέντα!» Κι έριξε ένα «καλό ε;» προκαλώντας σεισμό από γέλια.
Ο δημοφιλής κωμικός, που έστω και για λίγο έγινε Ατρόμητος, δήλωσε ενθουσιασμένος λέγοντας ότι : «Ηταν πραγματικά κάτι που μου αρέσει. Τα παιδιά και οι γονείς τους αλλά και οι παράγοντες του Ατρόμητου με υποδέχθηκαν με αγάπη. Μέσα από τη συζήτηση που είχα με τα παιδιά προσπάθησα να τους περάσω διάφορα μηνύματα και να τα ενθαρρύνω. Τους ζήτησα να βάζουν στόχους στη ζωή, ενώ εκείνα μου ζητούσαν να παίξω μαζί τους με διάφορες ατάκες μου και φυσικά δεν τους χάλασα το χατίρι». Και ο Μάρκος Σεφερλής συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι Ολυμπιακός, αλλά αγνός φίλαθλος. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα αγαπητή σε όλους και αξίζει να πάει πολύ καλά. Το δείχνει με την πορεία του τα τελευταία χρόνια, αλλά και με τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες - και το διαπίστωσα από κοντά».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 15:31
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων στην ΑΠΕ «Γιτάνη»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας