Τελευταία ενημέρωση 13:49, 19 Απρ 2024

Η Κ14 «πήρε φαλάγγι» και τη Μικτή Πειραιά (2-1)

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 «Φαλάγγι» και την Μικτή της ΕΠΣ Πειραιά πήρε ο Ατρόμητος Κ14 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο «Νταμάρι». Μετά την μικτή ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και την μικτή ΕΠΣ Αθηνών, τα ταλαντούχα παιδιά του Ατρόμητου που έχουν γεννηθεί το 2002 κέρδισαν λοιπόν και την ΕΠΣ Πειραιά  στο γήπεδο «Νταμάρι» με σκορ 2-1 και ανατροπή. Την ομάδα δηλαδή με τα καλύτερα ταλέντα του Πειραιά εκ των οποίων πέντε παίκτες παίζουν στον Ολυμπιακό.

Επί της ουσίας πάντως τέτοια παιχνίδια μόνο φιλικά δεν είναι. Είναι παιχνίδια γοήτρου και αποδείξεων για το ποιος είναι ο καλύτερος.  Καλύτερα και από επίσημα. Και όταν όλη η Αθήνα και ο Πειραιάς ξέρουν ότι ο Ατρόμητος 2002 είναι αν όχι ο καλύτερος στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, σίγουρα μέσα στους καλύτερους, είναι επόμενο και φυσιολογικό όλοι να θέλουν να τον κερδίσουν. Προσπαθούν, προσπαθούν αλλά τις περισσότερες φορές συνήθως χάνουν!

Το α’ μέρος ανήκε ολοκληρωτικά στον Ατρόμητος που έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το β’ ημίχρονο πήγε στην άλλη πλευρά και δικαιωματικά ο Πειραιάς άνοιξε πρώτος το σκορ. Από εκεί και πέρα όμως ο Ατρόμητος ανέβασε πάλι στροφές, ο προπονητής του Σάκης Σάσσαλος ανακάτεψε καλά την τράπουλα και δικαιώθηκε: Σε μια από τις κινήσεις του ζήτησε από τον κεντρικό αμυντικό Γιαννακίδη να προωθηθεί κι εκείνος τον αντάμειψε με δύο γκολ. Το 1-1 έγινε από μια φάση που ο Γιαννακίδης την «κυνήγησε» μέχρι τέλος και πλάσαρε εύστοχα και το 2-1 με κεφαλιά του ίδιου παίκτη από εκτέλεση κόρνερ ακριβώς στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Σάκης Σάσσαλος (συνεργάτης του ο Τάσος Γκέρος) χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Γιάννη Σάλτα, Νίκο Καρδάμη, Μπάμπη Γιαννακίδη, Κώστα Πομώνη, Άκη Τουμαζάτο, Σάνι Ρονάλντο, Παναγιώτη Κουτσούκο, Θανάση Φίλη, Γρηγόρη Πιέτρη, Αποστόλη Ρουσόπουλο, Αλέξανδρο Μακρυγιαννάκη, Χρήστο Ζαχαρίου, Βασίλη Σέλληνα, Σταύρο Βόλη, Αλέκο Νάκο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 21:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Φιλικό ποιότητας» η Κ16 με μικτή ΕΠΣΑ (2-2) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας