Τελευταία ενημέρωση 14:21, 20 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Κηπούπολη λύγισε την αντίσταση του Απόλλωνα, στο περιστεριώτικο ντέρμπι της ημέρας (4-1).

 Για ένα ημίχρονο ήταν... ντέρμπι το ματς που έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, όμως στο β' ημίχρονο η Κηπούπολη ανέβασε στροφές και «καθάρισε» τον Απόλλωνα, επικρατώντας με το ευρύ 4-1. Έτσι, έκανε... άλμα στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας, όντας σε ισοβαθμία με την ΑΕ Γλυφάδας και την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου πήρε το προβάδισμα στο 16' με το σουτ του Μόσχου, ωστόσο στο 40' ήρθε η ισοφάριση από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βακάλογλου. Στην επανάληψη η Κηπούπολη πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ στο 52', εκ νέου με σκόρερ τον Μόσχο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «κόκκινοι» έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους, χάρη σε δύο γκολ του Ζαχουλίτη στο 84' και στο 89' (4-1).

Διαιτητής ήταν ο Γάκης, με βοηθούς τους Ίσσα και Παναγιωτόπουλο.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχριστόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Παππάς, Παρασκευόπουλος (69' Μωραΐτης), Αναγνώστου, Κωνσταντινίδης, Κοντογιαννόπουλος, Λαγός (60' Ζαχουλίτης), Κουλιάς, Νομικός, Μόσχος (80' Διακάτος)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκιβίσης, Μπόζας, Παπαδόπουλος, Κουμπούρος, Λέσι (65' Τόλιας), Βακάλογλου, Νικηταράς, Αλεξόπουλος, Μόρκος (46' Φακούδης), Γκρέμος, Κορρές (89' Παπαδόπουλος).

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2015 22:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κορυφή με εξάρα η Κηπούπολη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας