Τελευταία ενημέρωση 04:15, 24 Απρ 2024

Με θετικό πρόσημο φεύγει το 2015

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι όλοι στον Α. Ο Περιστερίου από την παρουσία της ομάδος στην φετινή σεζόν αφού μετα από μια μεγάλη ανανέωση σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες της κατηγορίας με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Φυσικά βάση της ιστορίας της οργάνωσης και της δυναμικής της ομάδος όλα αυτά τα χρόνια είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Σημαντικό εξίσου ρόλο φυσικά έχει παίξει και το τεχνικό team της ομάδος με επικεφαλή τον Κώστα Αρζένη και τους Αργύρη Πούλο και Κώστα Αρνόκουρο που καθοδηγούν την ομάδα με απόλυτη επιτυχία. Όσον αφορά την συνέχεια είναι σίγουρο ότι θα γίνουν προσθαφαιρέσεις εν όψη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Με την ευκαιρία των εορτών σήμερα σύσσωμο το Δ. Συμβούλιο θα παραθέσει γεύμα μετά την προπόνηση σε γνωστό restaurant στο Περιστέρι σ’ ολόκληρο το αγωνιστικό τμήμα, θα μοιράσει δώρα σ’ όλους μέσα σε μια οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα όπου είναι σίγουρο ότι θα επικρατήσει κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο Α. Ο Περιστερίου εύχεται σε ολόκληρο το φάσμα του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου ΕΠΣΑ –ΕΠΟ- SUPERLEUGE - ΣΑΔ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ- ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ- ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ και σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 22:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύο προσθήκες στα σκαριά »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας