Τελευταία ενημέρωση 21:37, 25 Απρ 2024

Απέκτησε συγκάτοικο η Κηπούπολη

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου έμεινε στην ισοπαλία με το Δάσος Χαϊδαρίου (2-2) και απώλεσε τη μοναξιά της κορυφής.

 

Δεν μπόρεσε να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή η Κηπούπολη, που απέκτησε συγκάτοικο μετά την αδυναμία της να μπει με νίκη στο 2016. Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με το Δάσος στο γειτονικό Χαϊδάρι, πληρώνοντας ουσιαστικά το νωθρό της ξεκίνημα στο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο αντίπαλος βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 χάρη σε γκολ των Χαλιλάι (34') και Αποστολάκη (38'), έχοντας μάλιστα και δοκάρι με τον Λέζο (13')! Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες έκαναν την αντεπίθεσή τους για την ολική επαναφορά, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τα γκολ του Μακρή στο 47' και του Κοντογιαννόπουλου στο 78', ενώ θα μπορούσαν να έχουν «κλέψει» και το τρίποντο, αν είχαν εκμεταλλευτεί κάποιες καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ίδιο διάστημα. Πλέον, η Κηπούπολη μοιράζεται την πρώτη θέση με τον ΑΟ Βύρωνα στους 29 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Τζίκας, με βοηθούς τους Μουτσοντέμι και Ανδρέου.

ΔΑΣΟΣ: Καμακάρης, Κοντοπύργιας, Δ. Παπαναστάσης, Λέζο, Κωστάκος, Κ. Παπαναστάσης, Κριτσάλης, Μποσγάς (52' Σακαρτζής), Χαλιλάι, Αποστολάκης (85' Καρανικόλας), Μαράκος (52' Δήμας)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχρηστόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Ζήσης (46' Μακρής), Δαβιλάς (77' Μωραΐτης), Αναγνώστου, Νομικός, Κοντογιαννόπουλος, Διακάτος (46' Κουλιάς), Ζαχουλίτης, Κωνσταντινίδης, Λαγός.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 09 Ιανουάριος 2016 21:19
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παλαίμαχοι εν δράσει! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας