Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπανός:«Οι λίγοι δεν θα διώξουν τους πολλούς»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός έκανε στο atromitosfc.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

« Τον τελευταίο μήνα η ομάδα μας παρουσιάζει σταθερότητα και έχει θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας αλλά σίγουρα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Ατρόμητο.

Έχουμε δρόμο να διανύσουμε αλλά με πολύ δουλειά από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, η βελτίωση θα συνεχιστεί και πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα του απολογισμού στο τέλος της χρονιάς το πρόσημο θα είναι θετικό.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο και υποστηρίζουν με σωστό τρόπο την ομάδα σε μια περίοδο που δεν έχει την επιθυμητή απόδοση.

Όποιος αγαπάει τον Ατρόμητο, το δείχνει στις δύσκολες στιγμές και αυτή την συμπεριφορά που αποτελεί το πραγματικό νόημα της αφοσίωσης και στήριξης   την είδαμε στο χθεσινό ματς του Κυπέλλου.

Όποιος αγαπάει όμως τον εαυτό του και όχι την ομάδα και θέλει να κάνει το «κομμάτι» του, δεν μας ενδιαφέρει άμα έρχεται στο γήπεδο!. Οι λίγοι δεν μπορούν να διώξουν τους πολλούς!

Εμείς θέλουμε στο γήπεδο μας, φιλάθλους με αθλητική παιδεία που αφενός να μην ζημιώνουν την ομάδα με τις ενέργειες τους και αφετέρου να στερούν από τους υπόλοιπους τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Σαφώς και η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει λάβει μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας από εκείνους τους πέντε –δέκα ανεγκέφαλους που στέρησαν με την παραβατική τους συμπεριφορά από την πλειοψηφία να δει το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Αλίμονο αν δεν το κάναμε, θα ήμασταν υπόλογοι απέναντι στην πλειοψηφία των Ατρομηταίων!.

Ας πάνε σε κάποια άλλη ομάδα να κάνουν το «κομμάτι» τους γιατί στην πραγματικότητα αυτοί δεν είναι Ατρόμητοι.

Η ομάδα χρειάζεται όλους τους φιλάθλους δίπλα της με σωστή συμπεριφορά και δεν θέλει να αποκλείσει κανέναν. Όποιος όμως έχει σκοπό να την βλάψει είναι ανεπιθύμητος.

Εκείνος που την αγαπάει είναι συμμέτοχος στην προσπάθεια, εκείνος που απέχει δεν έχει δικαίωμα στην κριτική!.

Γι’ αυτό και όσο είμαι στο τιμόνι του Ατρόμητου θα κάνω ότι φρονώ καλύτερο για τον σύλλογο!. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους αυτοί οι πέντε – δέκα ανεγκέφαλοι ότι η περίοδος ανοχής τελείωσε!

ΥΣΤ: Λυπούμαστε που κάποιοι που εκφράζουν τους λίγους και όχι τους πολλούς, στενοχωρήθηκαν που προκρίθηκε η ομάδα, όπως λένε στην ανακοίνωση τους, και δεν μπόρεσαν να κάνουν φασαρίες.

 
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 14:22