Τελευταία ενημέρωση 19:07, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου έχασε με γκολ στο 95' από τον ΑΟ Βύρωνα (1-0).

 Μόλις για ελάχιστα δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να φύγει αλώβητη από το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ' κατηγορίας η Κηπούπολη και έτσι, κινδυνεύει να πέσει από την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα! Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου έχασε με 1-0, εξαιτίας ενός γκολ που πέτυχε για τον ΑΟ Βύρωνα ο Άρ. Σταύρου στο 95' (!), γνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο ήττα-σοκ! Πλέον, οι «κόκκινοι» υποχώρησαν στη 2η θέση, από την οποία θα πέσουν αν η ΑΕ Μεταμόρφωσης πάρει το τρίποντο απέναντι στον Κρόνο Αιγάλεω στο ματς της Κυριακής (17/1).

Κατά τα άλλα, έγινε ένα μοιρασμένο και δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, που προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κάτω από έντονο αέρα. Ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία σε αυτή την αμφίρροπη αναμέτρηση. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Κηπούπολη ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Βλάση με δεύτερη κίτρινη στο 94'.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Ντάουλα και Τσαλίκη. Η Κηπούπολη έχει φοβερά παράπονα από το διαιτητή για τη φάση του γκολ καθώς ο Μπακογιάννης έδωσε φάουλ πάνω στη γραμμή σε καθαρό διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς της Κηπούπολης σπρώχνοντας με τις αποφάσεις του στα τελευταία λεπτά τον Βύρωνα

ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Τσιμπογιάννης, Χαϊδής, Συμεών, Κοντονάσιος, Δ. Σταύρου (82' Μπουντούνης), Πάιρας, Πορτάλιος (79' Παλαμάρης), Μιχαλάτος, Ρουμελιώτης (72' Ζαφείρης), Αρ. Σταύρου, Ασπιώτης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχριστόπουλος, Βλάσης, Λαγός, Αναγνώστου, Παρασκευόπουλος, Λάππας, Κοντογιαννόπουλος (68' Μπαντής), Μωραΐτης (46' Νομικός), Κουλιάς (74' Μόσχος), Κωνσταντινίδης, Μακρής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 17 Ιανουάριος 2016 10:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάθος για νίκη στο ντέρμπι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας