Τελευταία ενημέρωση 22:57, 25 Απρ 2024
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν μετέτρεψε σε γκολ κάποια από τις ευκαιρίες του και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με το Καματερό (0-0).

 Την αδυναμία του να μετατρέψει σε γκολ κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, πλήρωσε ο Όμιλος και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στο Καματερό (0-0). Έτσι, έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στη 2η θέση, έστω και σε ισοβαθμία με το Χαϊδάρι. Στο πρώτο ημίχρονο οι «ροσονέρι» είχαν κακή παρουσία, παρ' όλα αυτά έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα στο 20', όταν ο Συράκος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα πάνω στον Αντριόλα από πλεονεκτική θέση, μετά την τρομερή ενέργεια και σέντρα του Σαντριά.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Αρζένη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πίεσε για το γκολ της νίκης και παρά τις ευκαιρίες της, δεν μπόρεσε να το πετύχει. Ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Συράκο, Ψαράκη, Γουβαλάρη. Χαρακτηριστικότερες όλων αυτή του 73', όταν ο Συράκος δεν σκόραρε από κοντά μετά από γύρισμα του Χέλμη, αλλά και εκείνη του 95' όταν πάλι ο Συράκος βρέθηκε μόνος κοντά στη μικρή περιοχή, στόπαρε την μπάλα, όμως επιχείρησε με τακουνάκι να νικήσει τον Ανδριόλα, στέλνοντάς την άουτ! Από την άλλη, ο Λιόνης κράτησε όρθια την ομάδα του Περιστερίου με πολύ καλή επέμβαση στο 60'.

Διαιτητής ήταν ο Καδδάς, με βοηθούς τους Βασιλάκη και Κολλιάκο.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λιόνης, Καζιάνης, Γ. Μπούζας (63' λ. τρ. Βενέτης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Λειβαδάς (65' Ψαράκης), Γκολφινόπουλος (46' Χρ. Πλέστης), Συράκος, Χέλμης, Σαντριάς.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Παπαϊωάννου, Αναστασιάδης, Μποζάς, Τσιριγώτης, Τρακόσης, Κοντόσταυλος (55' Σπυρόπουλος), Καλογερόπουλος, Αθανασόπουλος (46' Βασιλείου), Μπούγιας (70' Παναγιωτόπουλος), Λέκκας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Ιανουάριος 2016 18:54
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τιμή από ΕΠΣΑ και κοπή πίτας »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας