Τελευταία ενημέρωση 20:02, 24 Απρ 2024

Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον Κυριάκο Κιβρακίδη

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τον Κυριάκο Κιβρακίδη το πρώτο του παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων θα είναι κάτι που θα το θυμάται σε όλη του τη ποδοσφαιρική καριέρα που ευχόμαστε να είναι μεγάλη και σπουδαία!.

 

Πίσω όμως από αυτήν κρύβεται μια συγκινητική ιστορία της οικογένειας Κιβρακίδη που χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ζουν και αγωνιούν για το παιδί τους. Ο μπαμπάς και η μητέρα του Κυριάκου μένουν μόνινα στη Στουτγκάδη της Γερμανίας. Η οικογένεια που κατάγεται από την Ακρινή Κοζάνης βρισκόταν εκεί πριν πολλά χρόνια, επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά οι συνθήκες στη χώρα μας την ανάγκασαν να γυρίσει πάλι στη Γερμανία. Ο Κυριάκος έμεινε εδώ μαζί με τον αδελφό του ο οποίος σε λίγες μέρες θα φύγει και αυτός για τη Στουτγάρδη αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή του.

Ο νεαρός άσος του Ατρόμητου που ξεχειλίζει από πάθος, που δεν διστάζει να βάζει τα πόδια του στη φωτιά και στο ματς με τον Αστέρα μόνο πρωτάρης δεν ήταν, θα μείνει λοιπόν εδώ κυνηγώντας το όνειρο. Η οικογένεια στη Γερμανία, αυτός στην Αθήνα μια πόλη ούτως ή άλως άγνωστη που την περπατά τον τελευταίο 1 χρόνο όταν ήρθε με μετεγγραφή από τον Αιγινιακό.

Μόλις λοιπόν έμαθε από τον Πίντο ότι θα ξεκινούσε στη βασική νδεκάδα τρελάθηκε από τη χαρά του και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει τηλέφωνο τη μαμά του και να της ανακοινώσει το ευχάριστο νέο. Εκείνη με τρεμάμενη φωνή από συγκίνηση του ευχήθηκε μέσα από την καρδιά της καλή επιτυχία. Τι κρίμα που δεν μπορούσε να τον δει από κοντά.

Το παιχνίδι όμως το είδε από την τηλεόραση. Σε μια ελληνική ταβέρνα στη Στουτγκάρδη που μαζεύεται όλη η ομογένεια και βλέπει τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Μπαμπάς και μαμά Κιβρακίδη παρακολούθησαν το παιχνίδι με αγωνία, μαζί με άλλους έλληνες ομογενείς. Όλοι ήταν μαζί τους. Ήταν με τον Κυριάκο, ήταν με τον Ατρόμητο. Μόλις τελείωσε το ματς, μια μεγάλη αγκαλιά άνοιξε για να υποδεχθεί το κατασυγκινημνένο ζεύγος Κιβρακίδη που έκλαιγε πια από χαρά. Και δίπλα όλοι να τους δίνουν συγχαρητήρια για το καμάρι τους.

Οι θυσίες του παιδιού τους δεν πάνε πια χαμένες!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 17:51
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρωταθλήτρια δύναμη η Πνευματική Στέγη »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας